Onsdag 31/3

31 mar, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir som det blir den här dagen, det är inget att irritera sig på. Du kommer att må mycket bättre om du accepterar att vissa saker ligger utanför din makt att bestämma om. Det positiva den här dagen är en viss solstråle som verkligen lyfter din dag.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir ganska lugn trots att det snart är påsk. Du passar på att njuta av den här dagen. Det blir en härlig och skön onsdag. Dagen handlar till stor del om att få färdigt småsaker och att komma ikapp i livet rent mentalt. Har du möjlighet så kan även dagen bjuda på en promenad eller träning.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir inte så bra just nu. Du försöker lite väl mycket och det är ofta så att när man anstränger sig alldeles för mycket så låser det sig. Försök att inte tänka utan att bara agera. Om du istället låter dina tankar vandra iväg så kommer du märka att dina händer jobbar automatiskt.

Kräftan 21/6-22/7

Annons

Det blir en intressant onsdag som bjuder både på intriger och på ett och annat drama. Det handlar om vänskap, kärlek och inte minst om triangeldrama. Du är inte direkt inblandad den här gången så du har nöjet att kunna beskåda galenskapen från håll.

Lejonet 23/7-22/8

Det blir inte som du tänkt dig idag men det handlar mer om att dina planer var ganska optimistiska från början. Du visste att du antagligen skulle får ställa in men du är ändå besviken. Om du släpper det här nederlaget så kan ändå onsdagen blir förvånansvärt rolig och stimulerande.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om små och stora beslut. Det är inte alltid så lätt för dig att komma fram till vad du vill särskilt inte när du influeras av din granne Vågen. Den påverkan göra dig extra velig. Under eftermiddagen väntar ett positivt beslut beträffande din ekonomi.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en rolig och annorlunda onsdag där du får möjlighet att visa ven du är på ett djupare plan. Du öppnar upp dig och du tycker det är skönt att kunna prata om annat än ytliga saker. Kvällen handlar om att visa respekt för en släktings beslut.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Du vill så mycket just nu men det är inte säkert att du hinner med allt som du planerat. Det finns en viss osäkerhetsfaktor som gör dig lite ängslig. Kanske vore det bra att plocka bort några saker från din ganska långa lista. Ibland är det bättre att vara realist.

Skytten 22/11-21/12

Det finns en positiv anda i ditt tecken idag. Just nu kan ditt humör variera ganska mycket, men den här dagen är en av de bättre. Du har trevligt sällskap och du mår utmärkt. Kvällen handlar om en vänskap som blossar upp på nytt.

Stenbocken 22/12-19/1

Du funderar lite fram och tillbaka den här dagen. Du har fått ett frestande erbjudande men det innebär att du måste avstå från något som har med ett personligt åtagande att göra. Kvällen blir ganska intensiv, men på ett bra sätt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du kan inte alltid förutsätta att det är just din idé som kommer att gå igenom. Idag faller den platt till marken och du får lite besviken se en konkurrent ta hem den här segern. Det är bara att ställa sig upp, borsta av dammet och komma tillbaka starkare efter helgen.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en annorlunda och intressant dag där du möter en hel del utmaningar som du inte mött den senaste tiden. Här är flexibilitet A och O. Under eftermiddagen får du möjligheten att visa vem du är i ett ganska offentligt sammanhang.

Annons