Torsdag 1/4

01 apr, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen försöker du samla dina tankar och fokusera på nuet. Du har upptäckt att ett av dina problem är att du hela tiden försöker planera framåt. Det är bra att kunna tänka framåt, men det är också bra att kunna gå upp i nuet, något som du har svårare för. Kvällen blir riktigt rolig.

Oxen 20/4-20/5

På torsdagen händer det en hel del och det gäller att du är alert. Du kan ha haft lite problem med sömnen under veckan vilket kan göra att ditt huvud känns lite tungt. Stanna upp, fokusera på att andas och att hitta tillbaka till nuet. Kvällen blir trevlig och informativ.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en vilja att förändra och förbättra den här torsdagen. Om du arbetar lägger du fokus vid att hinna med så mycket som möjligt så att du får en bra start igen när du kommer tillbaka efter ledigheten. Kvällen handlar om familjen och om ett gemensamt problem.

Kräftan 21/6-22/7

Annons

Du är lite irriterad på en person som inte lyssnar ordentligt. Du har flera gånger försökt förmedla hur du känner till hen, men budskapet verkar inte nå fram. Din vän stövlar på som vanligt. Kanske bör du markera ditt missnöje lite tydligare.

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en bra och annorlunda torsdag där du får chansen att träffa personer som du inte sett på ett tag. Det finns speciellt en person som du verkligen vill träffa, men när ni väl ses så undrar du om du inte haft för höga förhoppningar om hur du känner för hen.

Jungfru 23/8-22/9

Torsdagen handlar om att visa dina känslor lite mer öppet. Jungfrun har lite svårt att uttrycka vad hon känner eftersom det ofta känns lite tillgjort. Idag är det bra om du spelar på dina känslor och på att uttrycka dig klart och tydligt.

Vågen 23/9-22/10

Du har chansen att gör bra fynd idag oavsett om du shoppar i butik eller online. Dagen handlar om att hitta balansen i livet och om att våga ta för sig i olika sammanhang. Kvällen blir härlig men alldeles för sen.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Torsdagen innebär ett avslut på mer än ett sätt. Du har tidigare fokuserat på att komma vidare inom ett projekt, men nu känner du att du inte kan ta det här längre. Var nöjd med det du presterat och tillåt dig att gå vidare. I vissa sammanhang kan Skorpionen ha svårt att släppa taget.

Skytten 22/11-21/12

Under torsdagen försöker du att hitt ett svar på en fråga som irriterat dig en längre tid. Det är som om alla i din närhet undviker att vara öppna när det kommer till just det här ämnet. Nu vill du ta reda på varför alla är så tystlåtna.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir men rolig torsdag som både bjuder på utmaningar och på många skratt. Det var länge sedan du var så trött som du är idag, men det var också länge sedan du njöt av livet så som du gör idag. Kvällen bjuder på en överraskande nyhet och massor av positiv feedback.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har bestämt dig för att inte irritera dig på en person som ofta har en negativ inverka på dig. Du känner att du mår bättre efter att ha fattat det här beslutet. Du har inte riktigt insett hur frusterad den här personen kan göra dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att göra rätt val och att hålla sig till sitt beslut. Under eftermiddagen får du höra något som kan hjälpa dig i ditt beslutsfattande. Kvällen blir minst sagt intressant. Du tvingas att inse något om dig själv som du helst velat förtränga.

 

Annons