Fredag 2/4

02 apr, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir ganska händelselös. Den lever verkligen upp till sitt namn som långfredag. Passa på att ta en paus i vardagen och reflektera över vart du är i livet och vart du är på väg. Idag finns det en möjlighet att komma kontakt med din inre kärna.

Oxen 20/4-20/5

Dagen går fort och du har en hel del att stå i. Även om du inte stressar så har du att göra hel den här dagen. Eftermiddagen kan till och med bli rätt så intensiv. Kvällen tycks bjuda på trevligt sällskap och många skratt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns något du har glömt bort som rör den här dagen. Det är antingen ett löfte som du gett en vän eller något som du lovat dig själv. Det är inte för sent att rätta till ditt misstag, men det kan orsaka en del trassel i din planering. Kvällen handlar om ett etiskt val.

Kräftan 21/6-22/7

Du är lite seg i huvudet den här dagen och det gör att du inte riktigt uppfattar vad det är som pågår omkring dig. Just nu finns det en hel del intriger i utkanten av din innersta krets och de drabbar dig både direkt och indirekt. Här måste du sätta ned foten och säga till att du inte vill bli indragen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du tvingas att göra ett val idag och det är inte något som du uppskattar. När du känner dig instängd i ett hörn gör du ofta det motsatta mot vad som förväntas av dig. Lejonet är alltid oberäkneligt när hen blir trängd. Kvällen kan bli rätt så flirtig.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar en sak i taget idag och det är bra eftersom du blir mer effektiv på det viset. Jungfrun har aldrig varit bra på att bolla med många bollar i luften samtidigt, det kräver en typ av mental koordination som hen inte har. Kvällen handlar om frågor och svar.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en bra dag som du till stor del tillbringar utomhus. Du behöver få komma ut och njuta av naturen eftersom det får dig att slappna av och drömma dig bort från vardagliga problem. Kvällen kan bjuda på god mat och nöjen.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns en logik i vad din släkting säger, men du är ändå inte beredd att acceptera hens argument som fakta. För dig är det en stor skillnad mellan att veta något och att vara övertygad att man vet något baserat på en känsla. Kvällen handlar om smultronställen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har bestämt dig för att inte låta något tynga ned dig den här fredagen. Oavsett om du har aktiviteter inplanerade eller om du är hemma och tar det lugnt så njuter du av livet, vännerna och familjen. Kvällen blir lite överraskande.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir kanske inte så som du tänkt dig den, den blir snarare bättre. Du får möjligheten att fördjupa dina band med några ganska nya vänner och du får också chansen att skämma bort dig själv lite den här dagen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du drar dig för att säga sanningen till en vän eftersom du vet att hen kommer att bli sårad. Du kan inte påverka vad som hänt, men det hindrar inte att du tycker det är lite jobbigt att vara budbäraren av dåliga nyheter. Kvällen blir rolig, och bjuder på god mat och trevligt sällskap.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tar en sak i taget just nu, i alla fall när det gäller projekt på hemmaplan. För dig finns det något nyandligt i att inte stressa utan att gå upp i nuet. På fredagen får du en massa möjligheter att bara vara med de personer som du älskar mest. En skön och lugn dag.

Annons