Lördag 3/4

03 apr, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Lördagen blir trevlig och social även om det innehåller för mycket mat och för mycket godsaker. Försök att motverka matkoman med promenader eller fysisk aktivitet. Idag kan du få reda på en släktings hemligheter.

Oxen 20/4-20/5

Påskafton handlar om dina nära, om god mat och om att bara njuta av nuet. Det blir en trevlig och okomplicerad dag. Det kan komma upp en del planer beträffande sommaren som du inte riktigt kan ta ställning till just nu. Be om att få betänketid.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en härlig och produktiv lördag där du får en hel del gjort hemma. Delar av dagen kretsar kring familjen och kring era privata traditioner. Det finns vissa saker som du inte är villig att kompromissa med och hur du firar din påsk är en av de sakerna.

Kräftan 21/6-22/7

Du vill inte vara med dina vänner idag utan du föredrar en lugn dag tillsammans med familjen. Just nu är saker lite komplicerade i din vänskapskrets så du tycker att det är skönt med distans, i alla fall för några dagar. Kvällen innehåller för mycket godis och många skratt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir som det blir just nu och det är inte ens lönt för dig att försöka påverka situationen nämnvärt. Det är egentligen bättre att du tar ett djupt andetag och accepterar situationen. Kvällen kan bjuda på ett oväntat besök.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns något lite reflekterande över dig idag. Du känner en tacksamhet över ditt liv och över där du är i världen just nu. Påsken kanske blir lite mer andlig och lite mindre matfrossande än det brukar vara men det blir ändå en bra påsk.

Vågen 23/9-22/10

Du är sinnesbilden av lugnet själv idag. Ingen kan rubba dins cirklar och det gör att du även behåller lugnet när du får höra flera lite upprörande nyheter av familjemedlemmar. Tacka vare att du lovat dig själv att inte lägga dig så kan du ta ett steg tillbaka och acceptera dina släktingars beslut.

Skorpionen 23/10-21-11

Du känner dig inte på humör på morgonen, men den känslan försvinner under dagen. Du möter mäniskor som får dig att känna dig sedd och du får uppleva en hel del den här påskaftonen. Det blir en minnesvärd dag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under lördagen tar du tag i ett problem som du sopat under mattan under alldeles för lång tid. Det handlar om att vara ärlig mot en släkting. Du är uppriktig och dig släkting uppskattar det hos dig även om hen inte uppskattar vad det är du har att säga. Kvällen blir intressant.

Stenbocken 22/12-19/1

Påskafton blir mysig och du känner dig bortskämd och älskad. Det blir en dag med mycket mat, skratt och värme. Under eftermiddagen eller kvällen tar en gammal vän plötsligt kontakt med dig och vill ses. Hen saknar dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du litar inte på att din chef lyssnar på vad det är du försöker säga. Hen har en förmåga att helt ignorera alla andras åsikter. Det här är tankar som förföljer dig idag fast du borde släppa dem och ha trevligt istället. Oroa dig inte över morgondagens problem, njut av nuet istället.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en rolig och aktiv påsk. Du går ifrån dina vanliga traditioner till förmån för nya, lite mer anpassade sätt att fira. Trots att du får tänka om så blir dagen härlig och kvällen mysig. Du inser att ibland behöver man tänka om för att utvecklas.

Annons