Söndag 4/4

04 apr, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Söndagen blir ett undantag den här helgen. Det är faktiskt den här dagen du är mest aktiv av alla. Du håller gärna igång utomhus om vädret är med dig. På eftermiddagen passar du på att träffa vänner eller umgås med familjen.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en lugn och skön söndag. Antingen spenderar du den utomhus eller så myser du hemma. Det viktiga för dig är att slippa stressa. Du har några saker som du vill få gjort, men i övrigt handlar den här dagen mer om att vila upp sig än om att aktivera sig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vet att du inte kommer att få som du vill idag, men det hindrar ändå inte dig från att försöka. Din envishet är legendarisk. I alla fall när det kommer till den här typen av område. Kvällen handlar om att hitta ett sätt att spara pengar på.

Kräftan 21/6-22/7

Du oroar dig en hel del, men att oroa sig för problem som inte uppstått ännu är bara slöseri med energi. Det är så mycket som kan hända att det bästa du kan göra är att bara ta en dag i taget. Du får höra ett rykte om en vän och du bestämmer dig för att se om det är sant.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här dagen kräver en hel del av dig. Du bör vara både utvilad, alert och i fysiskt fin form. Dagen handlar om olika typer av utmaningar och här gäller det verkligen att visa vad du går för. Du har så mycket att vinna på att vara engagerad.

Jungfru 23/8-22/9

Under söndagen väljer du ett lite stillsammare tempo. Du behöver varva ned och ladda om inför den kommande veckan. Är det finns väder står utomhusaktiviteter och kanske korvgrillning högt på önskelistan.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en intressant söndag som tar flera högst oväntade vändningar. Det handlar om flera inblandade personer, om drama och om att förlåta sig själv för misstag som du begått. Kvällen blir lugn och skön.

Skorpionen 23/10-21-11

Under söndagen försöker du få kontakt med en person som glidit ur din bekantskapskrets. Du misstänker att något inte står rätt till men hen är väldigt dålig på att svara, både på sms och på samtal. Kanske bör du göra et spontanbesök hos din vän.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en ganska lugn söndag där du umgås med de som står dig närmast. Genom att vara flexibel undviker du de värsta fällorna som du annars brukar kliva i när du är med familjen. Du vill ha en smidig och lugn dag och det får du.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen handlar om att ladda för nya mål och om att fokusera på rätt saker. Idag får du en del värdefulla tips av en vän. Under eftermiddagen händer något oväntat och ganska underbart. Det blir en magisk och positiv avslutning på söndagen för din del.

Vattumannen 20/1-18/2

Du vet att du kan hamna i problem idag, men du tar ändå en risk eftersom vinstmöjligheten är så frestande. Det verkar mer röra sig om en emotionell risk eller en social investering snarare än något som har med pengar att göra.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att vara mer eller mindre motiverad. Idag vill du mycket, men du har ingen energi att lägga in i dina projekt så därför blir mycket halvhjärtat gjort. Under eftermiddagen får du svar på en fråga som du går och burit på e tid.

 

Annons