Måndag 5/4

05 apr, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Idag är du lite rastlös. Det har varit så mycket den senaste tiden att du inte riktigt har tagit dig tid att smälta allt. Idag har du tiden, men frågan är om du har tålamodet att vara ensam med dina funderingar. Ibland kan det bli lite mycket och då vill du bara hitta på något som distraherar dina tankar.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen handlar om att vara systematisk och om att jobba i lugn och ro. Oavsett om du är ledig eller arbetar så ser du till att göra det mesta möjliga av den här dagen. På kvällen somnar du tidigt och på natten drömmer du väldigt intensivt. Det kan bero på Månens placering.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tvekar innan du tackar ja till en vän som kommer med ett kontroversiellt förslag. Vanligtvis är du inte den som tvekar att haka på den här typen av aktiviteter, men av någon anledning så känns det inte riktigt rätt idag.

Kräftan 21/6-22/7

Du tjafsar emot en familjemedlem fast du vet av erfarenhet att det inte lönar sig. Det är som om du vill reta upp den här personen. Det finns något destruktivt i dig idag som gör att du har ett behov av att gräla med allt och alla. Det här är som tur är en snabbt övergående influens.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en eldig passion i ditt tecken men risken är att den inte tar sig i uttryck på det sätt du önskar. Har du ett förhållande verkar det bra på alla vis, men det verkar ändå som ditt hjärta vill något annat just nu. Fråga dig om du är helt ärlig mot dig själv.

Jungfru 23/8-22/9

Under måndagen velar du fram och tillbaka. Beslut som borde vara busenkla att fatta blåser du upp till oanade proportioner och det gör att du får beslutsångest. Det enklaste är om du helt enkelt undviker att bestämma något alls idag.

Vågen 23/9-22/10

Du känner dig motiverad och på hugget vilket är bra. Det är inte ofta som du är så här alert och framåt. Idag finns det en vilja att få dina vänner med på en plan som du har smitt. Det går kanske inte så enkelt som du hoppats på.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har en dröm och idag kommer du ett litet steg närmare den här drömmen. För dig är det extra viktigt att fira varje steg du tar i rätt riktning. För ett halvår sedan så hoppades du men trodde aldrig att du skulle komma hit som du är idag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns ett problem mellan dig och din vän men ni vägrar att prata om det. Tyvärr fungerar det inte att tiga ihjäl konflikter, de måste ventileras och diskuteras för att kunna behålla en sund relation. Ta bladet från munnen och inled det här lite känsliga snacket.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen blir en underbart härlig dag som du antingen tillbringar med familj eller vänner eller kanske till och med bådadera. För dig handlar den här dagen om ett avbrott i alla dina ambitioner. Det blir en dag då du kan gör precis vad som faller dig in och du älskar den känslan.

Vattumannen 20/1-18/2

Under måndagen så ägnar du dig åt en hobby. Du har tagit dig en bra bit för att kunna göra något du älskar och du tänker inte låta något hindra dig. Om vädret inte samarbetar kanske dagen blir lite kortare än planerat.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vet att du är ute på hal is, men idag vill du verkligen bevisa att du har rätt fast du inte ens är säker på att du har det. Det handlar mer om principen än om diskussionen i sig. Den här personen lyckas alltid trycka till dig lite och nu vill du ge igen.

Annons