Tisdag 6/4

06 apr, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen handlar om att komma ikapp. Det blir en stressig dag där du håller ett högt tempo. Det var länge sedan som du kände en sådan oro för att inte räcka till. Under den här typen av press är det bra att ta en mikropaus och fokusera på att andas och gå upp i nuet.

Oxen 20/4-20/5

På tisdagen börjar vissa rutiner att sitta bättre. Du får in en bra rytm i hur du ska arbeta med de nya förutsättningar som finns på ditt jobb. Det blir en slitsam, men samtidigt väldigt rolig och givande dag som har bra energi.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har lätt för att bli irriterad på människor just nu och det är inte en beundransvärd egenskap. Innan du börjar anmärka på din omgivning borde du kanske analysera ditt eget beteende. Ofta finns det en del förbättringar man kan göra med sig själv.

Kräftan 21/6-22/7

Du känner ett tvång att göra som en viss person säger till dig. Du har kommit fram till att hen har alldeles för stort inflytande på dig och att det bästa du kan göra är faktiskt att föröka minska det grepp som den här personen har om dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under tisdagen vill du inte lyssna på det råd du får av en kollega eller vän. Det är synd eftersom du skulle kunna spara en hel del tid på att vara lite mer flexibel i det här fallet. Under dagen får du möjligheten att rätta till ett misstag som du begått.

Jungfru 23/8-22/9

Du vill verkligen inte vara den sista idag så därför skyndar du dig mer än du behöver och det färgar av sig på det resultat du levererar. Du är inte en person som blomstrar under press, snarare tvärtom. Försök att vara ute i lite bättre tid nästa gång så kommer det att underlätta för dig.

Vågen 23/9-22/10

Du har så mycket du vill ta tag i antingen på arbetet eller hemma. Det gör att du blir lite smått handlingsförlamad, du vet inte vart du ska börja. Ibland är det bättre att bara göra än att fundera så mycket över situationen.

Skorpionen 23/10-21-11

Om vädret är med dig idag så är du gärna utomhus så mycket som ditt schema tillåter. Du mår bra av ljuset och av känslan av vår i luften. Det skapar en tro på framtiden och en vilja att skapa. Låt din kreativitet får fritt spelrum.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du bygger nya relationer just nu och det blir på bekostnad av gamla vänner. För dig är det viktigt att kunna gå vidare i livet och många av dina äldre vänner representerar en tid och en person som du inte är idag. Det här kan vara svårt för dina gamla vänner att förstå. De ser dig som ganska flyktig.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen kan du bli lite rastlös. Det verkar som om du bestämt dig för att vila och ta det lugnt, men just nu är du inne i en energisk period och då har du svårt att sitta stilla. En person vill träffa dig och du hugger direkt på hens idé.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en del att göra på jobbet den här dagen så det gäller att hålla tempot redan från början. Eftermiddagen kan bjuda på en del överraskande och positiva nyheter. När du får det här beskedet inser du att du måste planera om i del aktiviteter.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är en ganska lugn person om ingen retar upp dig för då plockar du fram din dramatiska sida och spelar ut hela ditt känsloregister. Så är fallet idag. En nära vän triggar dig och du blir väldigt utagerande. Här gäller det för dig att kanske fundera lite på ditt eget beteende.

Annons