Onsdag 7/4

07 apr, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det är sällan du är på gott humör som du är idag. Du känner dig både energisk och väldigt målmedveten. Det som är bra med den här typen av dagar är att du får så mycket gjort på en förhållandevis begränsad tid. Under eftermiddagen möter du en gammal vän.

Oxen 20/4-20/5

Idag tar du en paus i ditt vanliga arbete och ägnar dagen till ett lite annorlunda projekt. Det blir en trevlig dag där du får mycket gjort. Under eftermiddagen kanske du passar på att skämma bort dig själv lite extra. Det finns något som du gärna vill ha och som dyker upp till ett bra pris.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är på ett strålande humör den här onsdagen. Det finns ene hel del positiv energi i ditt horoskop som ger dig orken att ta itu både med ditt arbete och med saker som har med hemmet att göra. Idag får du nyheter om eller från en släkting.

Kräftan 21/6-22/7

Du har kommit in i en bra rytm och det gillar du. Det finns ett lugn och en förnöjsamhet i ditt tecken som inte funnits där under lång tid. Nu känner du att du börjar hitta hem känslomässigt och att du är mer på det klara med vad du vill och med vilka du vill umgås.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det har varit en ambivalent period där det gått mycket upp och ned för din del. Just nu är du i en uppåtgående spiral och det känns skönt. Under onsdagen får du ett besked som ytterligare bevisar att du är inne i en bra period för Lejonet.

Jungfru 23/8-22/9

Du känner dig lite social idag, men det verkar vara svårt att hitta personer att umgås med. Många arbetar eller vill helt enkelt inte träffas andra än den närmaste sfären. Du får hitta på ett annat sätta för att få utlopp för din pratsjuka.

Vågen 23/9-22/10

Du bör inte bli förskräckt när din vän kommer med en liten kontroversiell plan. Du mår bra av att tjäna lite på dina egna regler. Just nu har du tagit ett starkt intryck av Jungfrun och det får dig att bli rätt så fyrkantig i ditt sätt att vara.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att samla tankarna innan du börjar planera framåt. Just nu är du lite spretig i ditt sätt att tänka. Du planerar gärna långsiktigt och kortsiktigt samtidigt. Många av dina mål väver in i varandra med andra planer är helt fristående och det gör att din vardag kan bli lite rörig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under onsdagen vill du bara göra det du måste göra, annars är din plan att ta det lugnt. Din vän har tappat tålamodet med ditt bristande intresse för att göra någonting. Hen känner av våren och vill vara mer aktiv än vad du vill.

Stenbocken 22/12-19/1

På onsdagen vill du hinna med en hel del både arbetsmässigt och privat. Plötsligt inser du att du inte har så mycket tid som du trodde på ett visst projekt och det stressar upp dig. Under eftermiddagen bryter du gärna av med träning eller en promenad.

Vattumannen 20/1-18/2

Du blir irriterad på en person som kommer med alla möjliga ursäkter för att hen inte hunnit med det hen ska leverera. Du känner dig maktlös eftersom hen ofta gör på det här viset och inget du säger eller gör förändrar hens beteende.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är rätt så spontan den här dagen och du gillar känslan av frihet. Genom att kunna vara spontan så öppnar du nya dörrar för både privata och arbetsmässiga förändringar. Våren får dig att leva upp på ett helt nytt sätt.

 

Annons