Torsdag 8/4

08 apr, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen försöker du vara på flera ställen samtidigt och det är helt omöjligt. Du blir besviken på dig själv eftersom du planerat den här dagen så dåligt. Du borde ta tag i din inbyggda tidsoptimism och jobba lite mer på att schemalägga saker i ditt liv på ett bra sätt.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen blir en av de lugnare dagarna den här veckan. Du får möjlighet att komma ikapp mentalt både på jobbet och privat. Idag kan du andas ut och hitta tillbaka till ditt inre lugn. Det blir en rolig och produktiv dag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du sörjer något som du egentligen aldrig haft men som du hoppats på skulle bli ditt. Det blir lätt fel när man tar ut saker i förskott. Så som det ser ut i världen just nu så är det svårt att räkna med att saker blir av. Det är bättre att leva i nuet än att enbart hoppas på framtiden.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en härlig optimism i ditt tecken idag. Du njuter av livet och av de möjligheter som erbjuds dig. Under dagen får du chansen att göra något annorlunda och unikt. Ta tillvara på det här tillfället även om det kanske inte kommer så lägligt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en bra och väldigt rolig torsdag där fokus ligger på vänner och på en aktivitet. Det kan vara något som händer på jobbet, en kurs eller något liknande. Det kan också röra sig om en fritidsaktivitet som faktiskt blir av.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns en viss rörelse i ditt horoskop som kan skapa en rastlöshet inom dig. Du borde vara nöjd med där du är i livet men inom dig finns en känsla av att missa saker. Det här är en ganska vanlig påverkan, men den kan förstärkas just i Jordtecken eftersom de vanligtvis är så stabila i sin natur.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att producera eller leverera efter bästa förmåga. Du har ganska höga krav på dig själv just nu och det gör att du lätt blir besviken när saker inte går din väg. Idag är en bra dag att öva på att vara tålmodig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har svårt att vara allt för fokuserad idag även om du borde vara det. Dina tankar tenderar att vandra iväg så fort dina uppgifter blir lite monotona eller det du försöker att lära dig inte är så intressant. Din bristande koncentration gör att arbetet drar ut på tiden.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns en charm och en härlig energi i ditt horoskop den här torsdagen. Om du jobbar så charmar du antagligen alla dina kollegor. Ditt leende och din vilja att hjälpa till kan få det hårdaste hjärta att smälta vilket du glatt utnyttjar till din fördel.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är envis idag, kanske mer envis än du skulle behöva vara. Du är väldigt hård mot dig själv och det göra att du lätt blir besviken när du inte levererar det resultat du förväntat dig. Försök att vara lite snällare och unna dig själv lite fler misstag. I övrigt en riktigt bra dag.

Vattumannen 20/1-18/2

Du märker att du hinner en hel del den här dagen och det är du väldigt nöjd med. Det har varit en ganska produktiv månad arbetsmässigt, men privat har du inte hunnit avsluta de projekt som du påbörjat, något som du ändrar på idag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en del att göra den här torsdagen så det är bra om du kommer igång i tid. Det är så lätt att halka efter och då hinner du inte med ditt ganska fullbokade schema. Underdagen får du höra oväntade nyheter av en vän.

Annons