Fredag 9/4

09 apr, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir inte riktigt som du tänkt dig den här fredagen, men om du är öppen för nya möjligheter kan det ändå blir riktigt bra. Mycket kretsar kring vädret och om det samarbetar med dig och dina planer. Ibland måste man ha backup alternativ.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen är en fredag och ditt humör brukar alltid vara på topp den här dagen. När du dessutom får en högts oväntat beröm från en chef å blommar du ut ordentligt. Du känner dig nöjd med din arbetsinsats och du har även energi över att göra något på kvällen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en härligt aktiv fredag du är du är utomhus så mycket det går. Du älskar att fysisk aktivitet och du är rätt så äventyrlig av dig. Idag pressar du dina gränser för vad du kan lite till och du är nöjd med det resultat du åstadkommer.

Kräftan 21/6-22/7

Idag springer du på en gammal förälskelse av en slump och det hugger dig rätt i hjärtat. Du inser att dina känslor inte alls har försvunnit på något sätt, det har vara legat i träda de senaste åren. Nu blir du fundersam om du ska agera på det du känner eller bara försöka tränga undan dina känslor igen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är väldigt klar med en viss del av ditt liv, men det verkar som den eller de personerna som har med den delen av ditt liv att göra inte är klara med dig. Du är en person man inte gärna tappar kontakten med. För dig är det betydligt enklare att gå vidare.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om ett ekonomiskt beslut. Det rör något som du vill köpa och som du tycker att du förtjänar men som du egentligen inte behöver eller riktigt har råd med. Det här blir ett tufft beslut för den lyxälskande Jungfrun att fatta.

Vågen 23/9-22/10

Du svamlar en hel del idag. Du försöker vara kortfattad och koncis, men det som kommer ur din mun är varken sammanhängande eller särskilt kortfattat. Det handlar till stor del om Merkurius placering och det är inget att göra åt. Det kommer att gå över inom en snar framtid.

Skorpionen 23/10-21-11

Du blir lite irriterad på en person som inte lyssnar ordentligt på vad det är du vill förmedla. Det handlar inte så mycket om vad du säger som det tonfall du har. Vid det här laget så tycker du att din vän borde kunna läsa mellan raderna, men det kan hen uppenbarligen inte.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns något provocerande över ditt tecken idag. Du vill skapa konflikter och dramatik. Skytten är känd för att gilla när det händer saker, särskilt i vänskapskretsen. Omedvetet så triggar du människor omkring dig bara för att skapa reaktioner och motreaktioner.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen handlar om vänskap, om att göra saker och om att förstå varandra. Du är inte en person som släpper in människor i ditt liv så snabbt, men med de här vännerna har du långsamt börjat öppna upp dig. En underbar, problemfri och annorlunda fredag.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns en sund dynamik i ditt horoskop den här fredagen. Du har många planer och du lyckas faktiskt förverkliga de flesta av dem, något som du är väldigt nöjd med. Under eftermiddagen möter du en person som gör ett starkt intryck på dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag lyckas du äntligen släppa taget om något i ditt förflutna. Det har tagit lång tid att nå hit, men när du möter den här personen idag så inser du att hen tillhör en annan del av ditt liv. Det är en skön insikt att nå.

Annons