Lördag 10/4

10 apr, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en intressant och utvecklande lördag där du får utmana din fantasi en smula. Det handlar om att våga bryta normen och sticka ut för att nå dina mål. Du brukar inte bekymra dig om vad andra tycker, men just nu påverkas du av Månen och det gör dig mer ängslig än vanligt.

Oxen 20/4-20/5

Du måste välja mellan två väldigt trevliga val den här lördagen. Det enda du beklagar är att du inte kan ta båda alternativen. Vad du väljer beror till viss del på hur äventyrlig du känner dig och hur pigg du är. Oavsett blir dagen bra, och kvällen väldigt underhållande.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du blir omhändertagen idag och det älskar du. Det kan vara familjen som pysslar om dig, en partner eller dina vänner som tycker att du förtjänar det där lilla extra. Kvällen handlar om att ha tålamod och om att bjuda till.

Kräftan 21/6-22/7

Du har en trevlig och lagom aktiv lördag att se fram emot. Du har saker planerade på förmiddagen men eftermiddagen låter du vara ganska öppen och det är bra eftersom du då får möjlighet att göra lite som du vill.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du bråkar ganska mycket med en familjemedlem just nu. Det är som om ni två inte kan komma överrens hur ni än försöker. Det finns något väldigt infekterat mellan er två och kanske behöver ni distans från varandra för att de här såren ska kunna läka ut.

Jungfru 23/8-22/9

Du blir ganska irriterad på en person som envisas med att bete sig illa. Hen förstår inte varför hen aldrig blir inbjuden till vissa typer av evenemang och det spelar ingen roll hur många gånger du förklarar. Ni två verkar ha känt varandra länge, det är därför ni fortfarande är vänner.

Vågen 23/9-22/10

Du inleder dagen med ett flertal aktiva val och det är lite av ett rekord för dig. Vanligtvis brukar du undvika situationer där du tvingas välja, i alla fall om det är snålt med tid. Nu inspireras du av en person som är duktigt på att selektera bort negativa saker ur sitt liv.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här dagen handlar om att samarbeta för att komma framåt. Du är en individualist och tycker att det är svårt varje gånga du måste kompromissa, men du inser nyttan av att kunna arbeta i både stora och små grupper.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag fräser du åt nästan alla i din närhet. För lite sömn och en del irritationsmoment på arbetet har fört med sig att du vaknar på fel sida. Vad den här dagen behöver är en nystart för din del. Somna om, unna dig en lugn förmiddag och framförallt undvik all stress.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är ganska cool idag fast det stormar inombords av olika känslor. Någon har tagit kontakt med dig inte bara en utan fler gånger. Du börjar inse att hen inte kommer att ge upp hoppet om att ni två ska hitta tillbaka till varandra. Det här är något du både drömmer om och är lite oroad inför.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att hitta rätt rytm i det du gör. Det är mycket som ska bli klart och det måste få ta den tid det tar. Du har en förmåga att vilja stressa på eller skjuta upp saker. Just nu är du inne i fasen att skjuta upp och då måste du tvinga dig själv att inte göra det.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en rolig och varierande dag där du får möjlighet att göra något som är annorlunda och lite obekvämt men ändå spännande. Dagen verkar mest utspela sig utomhus. Den friska luften gör dig lite mer vågad än vanligt.

Annons