Söndag 11/4

11 apr, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

En väns plötsliga frånvaro gör att du måste planera om dagen och det gör dig ledsen. Du hade verkligen sett fram mot att få träffa din vän. Tänk på att det finns fler personer som längtar efter ditt sällskap. Hör av dig till en av dem istället.

Oxen 20/4-20/5

Idag satsar du på att rensa upp och organisera. För dig är det viktigt att det blir ordning och reda för då mår du så mycket bättre. Det behöver inte vara samma typ av total organisation som Jungfrun brukar vilja ha, men du gillar att veta vart du har dina saker.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att tänka framåt. Du har en del saker som du borde ta tag i och planera, men du vet att det kommer att kräva en del från din sida. Det bästa du kan göra den här dagen är att tänka ut de stora dragen i hur du ska komma vidare från där du är idag.

Kräftan 21/6-22/7

Du undrar om du kommer få som du vill och du är nervös för hur du ska påverkas om det inte går som du tänkt. Det här handlar om en känslomässig investering som du gör. Det kostar på att ta första steget så du hoppas att det är värt det.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är på ett strålande gott humör den här söndagen, särskilt om du får ägna den åt en hobby eller något liknande. Du har många järn i elden just nu och det kan hända att dagen blir på gränsen till stressig för att du vill hinna med allt. Tänk på att du ska hinna med att ta det lugnt också.

Jungfru 23/8-22/9

Under söndagen försöker du få med en familjemedlem på en liten utflykt. Hen kan vara ganska svårcharmad när hen sätter den sidan till och det gör hen idag. Inte ens ditt vackraste leende och dina charmigaste vitsar fungerar.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en intressant dag. Det kommer fram vissa fakta som pekar på att någon i din umgängeskrets har ljugit eller undanhållit sanningen. Nu står du inför valet om du ska konfrontera den här personen eller om du ska ha is i magen ett tag till.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag har du ett behov av att få komma ut och röra på dig. Oavsett om du ägnar dig åt en sport, joggar eller bara tar en promenad så hjälper den här aktiviteten dig att skingra dina tankar. Du behöver få sova gott och det gör du bäst om du är rejält trött på kvällen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns vissa saker som du borde säga nej till idag, men du har svårt eftersom du vet att din vän blir så sur. Även om du har den bästa anledningen som finns till att tacka nej så kommer du ändå får höra det efteråt. Du tycker att det är enklare att bara ge efter.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att tänja lite på dina egna gränser. Du vill kolla hur mycket som har förändrats sedan sist du mätte din kompetens inom ett visst område. Du har medvetet låtit bli att jämför resultat för att ge dig själv ett andrum. Nu är du nyfiken på om det fungerat.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir lagom aktiv. Du har del saker du måste göra men efter det så är du fri att ta dagen lite som den kommer. Det finns en ganska skön Carpe Diem anda över ditt tecken. Just nu är du bra på att leva helt och fullt i nuet.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har ansvar över en viss sak eller evenemang och du tar det här ansvaret på största allvar. Du vill bevisa att du går att lita på och att det du tar dig an utför du med hög kvalitet. Kvällen handlar om skvaller och om en vän som är sårad.

Annons