Måndag 12/4

12 apr, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en ganska långtråkig måndag, i alla fall om du jobbar hemma. Du har så svårt att hitta entusiasmen fast du försöker. Prova på grupparbete. Att ha en social kontakt skulle kunna pigga upp den här dagen.

Oxen 20/4-20/5

Du är trött efter en intensiv helg, men du försöker att inte låta det påverka ditt humör. Det har varit för mycket att tänka på den senaste veckan så därför kan du fortfarande vara en smula upp i varv. Försök ta ett djupt andetag och fokusera på nuet så blir det bättre.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har haft en del motgångar den senaste tiden men nu tycker du ändå att det börjar vända lite. Att ha en positiv inställning hjälper ofta när det är jobbigt. Det är sällan du stöter på problem som inte kan lösas, det handlar mer om hur mycket energi de här problemen ska få stjäla.

Kräftan 21/6-22/7

Under måndagen får du ett test av något slag och du blir upprörd eftersom det sker utan förvarning. Visst är det saker som du borde kunna i din sömn, men det hindrar inte att din hjärna blir helt tömd när du tvingas prestera utan förvarning.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir ganska intensiv men ändå bra. Du är lite stressad över något som har en deadline, men när du tänker efter så ligger du rätt bra till med det här projektet. Kvällen handlar om en vän som beundrar dig väldigt mycket.

Jungfru 23/8-22/9

Du har hamnat i en svår sits där du förväntas välja mellan två vänner. Du har ingen lust med det och det bör du tala om högt och tydligt. Det är inga bra vänner om de ska tvinga dig att ta parti. I övrigt en lugn men skön dag.

Vågen 23/9-22/10

Tempot på arbetet trappas upp just nu och det känns till och med i början av veckan. En kombination av mindre anställda och mer att göra kan skapa en ganska jobbig press på dig. Du bör ha en god kommunikation med din chef i nuläget.

Skorpionen 23/10-21-11

Måndagen blir början på något nytt och underbart. Du har befriat dig från ditt dåliga samvete som gnagt dig den senaste tiden. Du har insett att du gjort ditt bästa och det är allt som du kan förväntas göra. Det här är en ganska djup insikt för din del.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en intressant och lärorik måndag där du vinner många fördelar om du är påläst i ett visst ämne. Skytten brukar antingen vara väldigt insatt eller helt ovetande, det finns oftast inget mittemellan för din del. Idag så är du tyvärr inte så påläst som du borde vara.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att komma in i vardagen igen. Du blir förvånad över hur fort du kommer ur vardagslunken och hur jobbigt det är att plocka upp alla goda vanor igen. Kvällen handlar om att bli favoriserad och om att hantera press.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir som det blir idag, försök att inte göra saker mer komplicerade än de är. Om du stressar upp dig i onödan så kommer resultatet bli därefter. Ta en sak i taget och jobba på i din egen takt, då levererar du som bäst.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir inte så effektiv som du önskat, men du får ändå en del saker gjorda. Det viktiga för dig idag är att kunna jonglera med flera uppgifter samtidigt. Det kan vara svårt eftersom Fisken lätt blir förvirrad när hen ska ha flera saker i huvudet samtidigt.

Annons