Tisdag 13/4

13 apr, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På tisdagen resonerar du med en kollega om hur ni ska kunna gå vidare i ett projekt som ni kört lite fast i. Du känner förhoppning om att nI tillsammans kan komma på en bra lösning på problemet. Ni har visat er vara ett bra team tidigare.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en ganska rolig och utvecklande tisdag där du tar tag i alla möjliga projekt som rör arbetet. Du har ovanligt mycket energi den här dagen. Kvällen handlar om familjen och om att fixa något i hemmet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en trötthet och ovilja i ditt horoskop just nu. Du orkar inte riktigt och det genomsyrar det mesta du tar dig för. Det som är viktigt är att lyssna på kroppen, om den sätter stopp så finns det antagligen en anledning till det.

Kräftan 21/6-22/7

Du lägger ned mycket tid och engagemang på att något ska bli riktigt bra så därför blir du besviken när inte verkligheten riktigt stämmer med visionen. Mycket kan handla om at du har lite för höga förväntningar på det här projektet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under tisdagen försöker du lyssna in en kollega, men ditt problem är att du tycker att den här personen är fruktansvärt tråkig och du har svårt att behålla uppmärksamheten på vad hen försöker säga. Dina tankar vandrar iväg.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir vad du gör den till. Det finns inga måsten den här tisdagen men det finns en hel del roliga projekt du kan sätta tänderna i. Genom att välja dagens aktiviteter med omsorg så försäkrar du dig om att det blir en riktigt bra tisdag.

Vågen 23/9-22/10

Du är väldigt trött den här dagen så det bästa är om du inte tar på dig onödigt arbete. Du har en förmåga att hoppa på saker som verkar intressanta utan att fundera på om du har tid eller ork med ytterligare ett projekt.

Skorpionen 23/10-21-11

På tisdagen får du möjlighet att bevisa en teori som du har. Du har gått och väntat på den här möjligheten under en lång tid och nu dyker äntligen den här chansen upp. Under eftermiddagen stöter du på en person som du verkligen kan ha nytta av.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en ganska lagom intensiv tisdag där fokus ligger på att bli klar med saker snarare än att påbörja nya projekt. Du har en del järn i elden och det gäller att du ser till att avsluta dem, inte bara påbörja nytt.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen blir en lång och krävande dag där du förväntads att leverera.  Du gör det som förväntas av dig och lite till. För dig är det här en unik möjlighet att än en gång bevisa varför du är en kraft att räkna med i många olika sammanhang. Kvällen blir riktigt intensiv men väldigt givande.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns olika sorters logik och din kollega tillämpar en som helt och hållet är hens egen. Du har många gånger försökt att resonera med den här personen men när hen lyckas lägga ihop ett och två och få det till fem så ger du upp.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är väldigt trött idag men du försöker ändå att aktivera dig. Kanske skulle du lyssna lite mer på din kropp. Om den säger att du behöver vila och ta det lugnt så ligger det antagligen en poäng i det. Kvällen handlar om tillit.

 

Annons