Onsdag 14/4

14 apr, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du dra en lättnadens suck den här dagen. Det handlar mer om hur pressad du varit den senaste tiden än att det är lite att göra idag. Du känner att du har större kontroll och det får dig att andas ut. Under kvällen händer det något annorlunda men roligt.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir ganska befriande på sätt och vis. Visst har du saker att göra men du kan ändå lägga upp din dag lite efter eget tycke. Under eftermiddagen får du verkligen upp tempot bra. Kvällen handlar om en aktivitet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en hel del saker att tänka på idag. Mycket handlar om framtiden, men en del rör planer som kommer den närmaste veckan. Under dagen vill du gärna visa vart du står och det gör du genom att ventilera dina åsikter.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en intensiv dag där du har mycket att ta igen. Du har svårt för stress för då knyter det sig ofta för dig och det gör det idag. Genom att dela upp det du måste göra i mindre bitar får du en bättre överblick och det kommer att kännas mer hanterbart.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att visa vem du är i olika situationer. Genom att försöka vara så ärlig som möjligt undviker du framtida missförstånd. Du och din vän vill olika saker med er gemensamma framtid och det är lika bra att sätta stopp för den typen av spekulationer redan nu.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen börjar segt men slutar bra. Mycket handlar om din inställning och om vad det är du vill uppnå. Om du fokuserar på rätt saker så kommer du nå dina mål effektivare än om du hela tiden hamnar på sidorspår. Idag får du in ett bra flyt i allt du tar dig för.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en viss tvekan hos dig, men det är inte så ovanligt. Du brukar vara lite velig innan du väl bestämmer dig. Den här gången går problemet djupare än bara vanlig velighet. Du vet att det här är något du inte vill göra men du vet inte hur du ska säga det till din vän.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att ta sig framåt även om det blåser lite motvind. Du brukar sällan vara den som tycker det är jobbigt när uppgifterna blir lite utmanande men just idag känns allt du påbörjar en aningen motigt. Kanske handlar det om något annat än ditt arbete?

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en ganska lugn dag där du fokuserar på att bli klar med en uppgift. Det här är något du är väldigt nöjd med själv så det är ytterst tveksamt om du kommer reagera bra på någon form av kritik mot den här uppgiften. Ibland kan du vara rätt så känslig.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att fokusera på en sak i taget, något som du inte brukar ha problem med. Idag däremot  så börjar du lite här och där och risken är stor att det skapar mer förvirring än det ger resultat. Kvällen blir överraskande på ett positivt sätt. Du får en väldigt fina komplimang.

Vattumannen 20/1-18/2

Du vet att din vän har fel, men du vett inte hur du ska tala om det utan att såra hens känslor. Din vän är inne i en period då hen är väldigt sårbar och risken är att en enda negativ kommentar från din sida kan få bägaren att rinna över.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen handlar om att vara kritisk mot en vän och det är något som du tycker är jobbigt. Du föredrar att ha det stöttande, positiva rollen framför att vara den som påpekar brister. Tyvärr behöver din vän din ärliga åsikt så det är bara att bita i det sura äpplet.

Annons