Torsdag 15/4

15 apr, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen handlar om att vara alert och uppmärksam på detaljer. Det finns en risk att du missar en enkel detalj som kan kosta dig en hel del tid om den upptäcks för sent. Kvällen ägnar med fördel åt en aktivitet som är fysisk.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen blir ganska lugn. Du hinner med en massa och tiden går nästan lite långsamt. Just nu är dina tankar på många ställen förutom arbetet och det gör att du vill vara överallt utom just på jobbet. Kvällen blir fylld av små projekt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns något uppgivet över dig den här torsdagen och det gör att många frågar dig hur det är med dig. Det lustiga är att du känner dig på gott humör så du förstår inte vart alla medkännande blickar kommer ifrån. En bra och produktiv torsdag.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns inget du kan göra åt vissa saker som sker i ditt liv just nu. Det ligger utanför din makt att förändra så du får helt enkelt anpassa dig istället. Det här kan vara svårt eftersom det kräver att du stänger av din känsliga sida och börjar tänka praktiskt istället.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en bra och kreativ dag där du får användning av dina lite mer vågade idéer. Din chef uppskattar att du är så innovativ som du är. Dagen handlar också om att sätta upp mål för hösten och om att bygga upp ditt självförtroende.

Jungfru 23/8-22/9

Under torsdagen har du fullt upp med ett mindre projekt som av någon anledning tycks ta en himla tid. Du har verkligen försökt skynda på den här processen, men det går inte. Här gäller det att plocka fram reserven av ditt tålamod.

Vågen 23/9-22/10

Under torsdagen så vill du visa en kollega hur driftig du kan vara men risken är stor att det blir fel eftersom du inte tänker hela vägen. Du är upp i nuet och glömmer de långsiktiga konsekvenserna av ditt agerande, något som din kollega påpekar för dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en intressant dag där du får testa ditt tålamod på flera sätt. Du brukar ha svårt för personer som är svår lärda och idag tvingas du verkligen bita dig själv i läppen för att inte säga något dumt. Tänk på att alla inte är lika snabbtänkta som du är.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en lugn dag där du gör det du ska men inte så mycket mer. Du känner dig trött och seg den här torsdagen. Det handlar om Solens position och om din allmänna inställning till jobbet just nu. Kvällen blir trevlig men lite för sen.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag funderar du mycket på en förändring. Du har fått möjligheten att smaka på det som snart kommer att bli verklighet och du längtar verkligen efter den här förändringen. Kvällen handlar om att fokusera på ett mål som du satt upp för det här året.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns en iver att komma vidare i ditt tecken. Du börjar känna dig klar med en viss fas i ditt liv och nu vill du bara avsluta och gå vidare. Idag planerar du lite mer i detalj och du involverar även din familj i dina planer.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en härlig torsdag att se fram emot och du tillbringar gärna så mycket tid som möjligt utomhus. Har du ett jobb där du jobbar hemma så har du lite mer frihet att disponera din dag. Kvällen handlar om en överraskning.

Annons