Fredag 16/4

16 apr, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under den här dagen blir du arg på en släkting eller nära vän som är på väg att begå ett allvarligt misstag. Du har flera gånger påpekat för den här personen att hen är lite för impulsiv, men tyvärr är hen dålig på att lyssna på dina råd. Kvällen blir trevlig och social.

Oxen 20/4-20/5

Som du har längtat efter den här fredagen. Du är dödstrött och less på allt som har med ditt arbete att göra. Trots det tar du dig igenom arbetsdagen med ett leende. På kvällen diskuterar du och din familj detaljerna inför sommaren.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du planerar att avslöja en hemlighet som du har hört, men samtidigt har du lite dåligt samvete över att hänga ut den här personen på det här sättet. Under dagen brottas du med ditt moraliska dilemma.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en bra fredag där du får chansen att visa dig från din charmigaste sida. Om du är singel så är du omsvärmad just nu. Din värme och din charm gör att många vill lära känna dig närmare. Ditt problem är att ditt hjärta verkar tillhöra någon i ditt förflutna.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en intressant och händelserik fredag där du av någon anledning står mitt i händelserna centrum. Det handlar om något som du sagt eller gjort för en tid sedan. Det här var aldrig meningen att det skull såra, men av någon anledning har du lyckats att trampa flera personer på tårna.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en bra men ganska stressig fredag. Du har många projekt som du vill avsluta innan du tar helg. För Jungfrun är det viktigt att ligga steget före eftersom då garanterar du dig själv en bra start på nästa vecka. Kvällen handlar om starka känslor.

Vågen 23/9-22/10

Du har en del att fundera på den här fredagen. Du får höra ett rykte och du är oroad på riktigt om det är sant eller inte. Tänk på att även om det finns en sanning i det du hört så blir ofta rykten förstorade på vägen. Ta det hela med en nypa salt.

Skorpionen 23/10-21-11

Du yttrar dig lite klumpigt idag och det kan få mer långtgående konsekvenser än du avsett. Du märker att du gör en person upprörd, men du inser inte hur arg den här personen har blivit. Kvällen blir trevlig, social och lite annorlunda.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns en iver att göra saker i ditt horoskop den här fredagen. Du vill visa att du kan och att du faktiskt är både kreativ och driftig när du sätter den här sidan till. Kvällen handlar om att umgås med en vän.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en bra fredag där du känner dig nöjd med din vecka. Du har fått fin feedback från din chef och det gör dig extra stolt. En eller flera personer vill att ni ska ses och du känner dig social så du tackar antagligen ja. Det blir en riktigt rolig kväll.

Vattumannen 20/1-18/2

Du försöker tänka långsiktigt idag, men det är svårt eftersom det finns så många parametrar som är osäkra. Du skulle behöva vara lite mer informerad innan du fattar vissa beslut. Kvällen kretsar kring familjen eller dina närmaste vänner.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag saknar du någon som du kan vara lite mer öppen med. Du har vissa tankar som du skäms för och du skulle vilja ventilera dem med en person som du vet att du kan lite till hundra procent på. Det här är något som inte får komma ut.

Annons