Lördag 17/4

17 apr, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du är besviken på en vän för att hen inte kan se den möjlighet som ödet viftar med framför hens näsa. Du skulle ge ganska mycket för att få samma chans som din vän, men hen förstår inte värdet på det här erbjudandet.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen blir lagom produktiv. Du har saker som du vill hinna med och som den systematiska person du är så ser du till att beta av dem en efter en. Kvällen handlar om god mat drömmar om framtiden och om att planera en större investering.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir inte så som du tänkt dig den här lördagen, men det blir ändå väldigt bra. I tider som dessa får man räkna med att saker ändras från dag till dag. Kvällen handlar om att ta ställning till ett ekonomiskt beslut.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns många frågetecken kring en resa och hur du än försöker planera så kommer du inte kunna vara säker på att den här resan bli av förrän du är närmar dig avresedatumet. Du måste helt enkelt hoppas på det bästa, men räkna med det värsta.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är ivrig att få komma ut och bort den här lördagen. Det har varit lite för mycket hemmasittande den senaste tiden och det gör det aktiva Lejonet rastlös. Efter att ha möblerat om, målat om och organiserat ditt hem så vill du verkligen ha ett miljöombyte.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om små och stora val. Det blir en intressant och lärorik dag där du inser en del saker om både dig själv och dina kollegor/vänner. Den här typen av insikt är nyttig för dig eftersom den hjälper dig att förstå hur dina kollegor eller vänner tänker.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en ganska bra dag där du får chansen att vara lite extra snäll mot en vän som går igenom en tuff tid. Du har länge velat visa den här personen hur mycket du bryr dig om hen, men det är först nu som du får möjligheten att visa det i handling och inte i ord.

Skorpionen 23/10-21-11

Du argumenterar mycket med en person som står dig nära. Det är inte rena gräl, men vissa av era diskussioner gränsar till konflikt. Ert problem är att ni är oense på så många punkter att det blir svårt att hitta en kompromiss.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen bjuder på en hel del förändringar och det gäller att du hänger med i svängarna. Under dagen får du möjligheten att vara mer aktiv än du varit på länge. Den här dagen kretsar kring projekt utomhus.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en bra och väldigt händelserik lördag där du fokuserar på hemmet och på att få klart en hel del projekt. Kvällen handlar om gammal vänskap och om en ny flirt. Som singel märker du att det är många som är intresserade av dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns flera saker du kan göra för att påverka din situation, men det viktigaste är att du är ärlig mot dig själv. Det hjälper varken dig eller din omgivning om du förminskar de problem som faktiskt finns. Kvällen blir rolig och annorlunda.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en del att ta i den här lördagen och det gäller att hålla ett högt tempo från start. Här är det bra om du också kan vara ganska hård mot dig själv. Ibland så glömmer du bort att krav är en viktig del för att lyckas.

Annons