Söndag 18/4

18 apr, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under söndagen försöker du komma överens med en person som kan vara ganska knepig. Det blir en hel del förhandlingar och en hel del kompromisser. Eftermiddagen och kvällen handlar om att vila och ta det lugnt.

Oxen 20/4-20/5

Du tror att du har samma ork som vanligt men när du väl sätter igång med olika projekt så inser att hur fort du blir trött. Du borde vara snällare mot dig själv och lyssna mer på vad din kropp försöker säga dig. Kvällen blir rolig men annorlunda.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är lite seg idag och det märks när du ska knäcka problem som kräver fokus. Din hjärna hänger inte riktigt med. Det handlar troligtvis om lite för sena kvällar och dåligt med sömn den senaste tiden. Du måste vara noggrannare med dina vardagsvanor, men också med hur sent du lägger dig på helgen.

Kräftan 21/6-22/7

Den här söndagen handlar om att våga ta plats och om att visa vad du går för. Det blir en bra dag där du presterar bättre än vanligt. Under eftermiddagen kan ett samtal eller sms få dig på extra gott humör. Det här är en person som inte hör av sig så ofta.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag fokuserar du på saker som du är bra på och det ger dig en rejäl självförtroende kick. Du känner att du faktiskt kan mer än du trodde och att du helt klart är på rätt väg. Under eftermiddagen får du beröm av en vän eller släkting.

Jungfru 23/8-22/9

Du r lite sen med en uppgift och du skyndar så gott du kan. Det här är något som kräver ganska stor precision så därför kan du inte stressa hur mycket som helst. Det blir en avvägning, tiden mot resultatet.

Vågen 23/9-22/10

Under söndagen försöker du bara att vila så mycket som möjligt. Det har varit en intensiv period och du behöver få en paus i vardagen. Har du möjlighet så är du utomhus en hel del den här dagen. Kvällen bjuder på en livlig diskussion.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är målmedveten och det är bra. Genom att planera både lång och kortsiktigt skapar du en struktur i din vardag. Den här typen av ordning är särskilt viktig om du arbetar hemma. Dagarna flyter lätt ihop och det kan vara svårt med disciplinen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du vill så mycket, med et är inte säkert att du kommer hinna med alla dina planer den här dagen. Ibland är det viktigare att göra en sak i taget än att jonglera med en massa olika projekt samtidigt och inte orka avsluta dem i tid.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag testar du dig själv och du är både lite imponerad och lätt besviken på dig själv. Det handlar om att du faktiskt presterar riktigt bra, men du vill ändå kunna göra lite bättre ifrån dig. Kvällen blir ganska rolig om du vågar släppa loss.

Vattumannen 20/1-18/2

Under söndagen fokuserar du på projekt i hemmet. Du betar systematiskt av en sak i taget och det går riktigt bra. Under eftermiddagen har du en del praktiska saker som du bör ta tag i. Det kan ha med papper, bokningar eller sommarplaner att göra.

Fiskarna 19/2-20/3

Du orkar inte stressa så hårt just nu. Det handlar om att du verkligen behöver lugn och ro omkring dig, men det är sällan du får till det. På något sätt så är det nästa alltid aktivitet omkring dig. Idag ska du unna dig den där pausen du behöver. Kanske kan en långpromenad ensam vara en bra lösningen.

Annons