Måndag 19/4

19 apr, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På måndagen har du en uppgift som du inte kan skjuta på längre. Det handlar om något som ska redovisas eller lämnas in för påsyn. Du känner dig lite nervös eftersom du vet att du inte gjort ditt bästa med just den här uppgiften.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en intressant måndag som inte liknar dina vanliga måndagar. Delvis beror det på att du inte kan göra det du planerat från början och delvis beror det på att du löser dagens uppgifter på ett kreativt och föredömligt sätt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under måndagen försöker du resonera med en person som gärna tar parti emot dig. Det är som om hen har ett personligt intresse i att reta upp dig. Eftermiddagen handlar om att komma framåt i ett ganska tidsödande projekt.

Kräftan 21/6-22/7

Du har en del saker som du borde undvika att göra idag. Det handlar om uppgifter som kräver stor precision och en hel del koncentration. Just nu har du brist på båda och dina tankar glider lätt bort när du blir uttråkad. Kvällen handlar om att se framåt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du vill så mycket just nu, men det blir inte riktigt så som du tänkt dig. Du har lite för många järn i elden för att de ska blir ordentligt gjorda. Det vore bättre att du tog bort ett par saker och fokuserade på att göra resten så bra som möjligt. På kvällen blir du kontaktad av någon som saknar dig.

Jungfru 23/8-22/9

Under måndagen vill du försöka dig på en ganska omfattande utmaning, men frågan är om du är redo för den typen av projekt. Du blir ofta missnöjd när saker inte är perfekta och i den här utmaningen så måste du kunna gå vidare även om det finns brister.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att testa sina gränser och du har gott om dem. Idag upptäcker du precis hur många förutfattade meningar som du går och bär på. Det blir en intressant upptäckt och ett steg mot en förändring.

Skorpionen 23/10-21-11

Måndagen blir som vanligt lite seg i starten, men du kommer snart igång. Det finns saker som du faktiskt riktigt sett fram emot den här dagen och därför att piggnar du till fortare än vanligt. Eftermiddagen tycks kretsa kring ekonomi.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tar ett steg i rätt riktning den här måndagen och du är stolt över dig själv. Du har länge velat gå åt det här hållet men du har inte riktigt hittat modet att sticka ut på det sättet. Kvällen handlar om vänskap och om att våga släppa in en nygammal vän i ditt liv igen.

Stenbocken 22/12-19/1

Du upptäcker att du lätt hamnar i samma gamla hjulspår när du umgås med vissa personer. De lockar fram dina mindre charmiga sidor och du gillar helt enkelt inte den du är när du umgås med de här personerna. Nu funderar du på att släppa taget om just de här vännerna.

Vattumannen 20/1-18/2

Det är en ganska intensiv måndag där många personer vill ha din uppmärksamhet. Vanligtvis tycker du det är kul att vara så eftertraktad, men idag skulle du hellre vilja få ta det lugnt och fokusera på det som du behöver få gjort.

Fiskarna 19/2-20/3

Det är full fart den här dagen och du gillar att ha ett högt tempo. Det finns liv och energi i ditt horoskop just nu så ta till vara på den. Du kan till exempel starta en ny hobby eller dra igång ett hemmaprojekt.

Annons