Tisdag 20/4

20 apr, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På tisdagen försöker du får till ett möte med en person som är väldigt upptagen. För att det här ska lyckas så måste du vara ganska flexibel i ditt schema. Kvällen handlar om saker du vill göra och saker som du egentligen inte måste göra.

Oxen 20/4-20/5

Under tisdagen få du ett besked som du kan tolka på flera olika sätt. I första hand är det frustrerande och inte särskilt välkommet, men när du tänker efter så inser du att det här ger dig en möjlighet att hinna med andra saker som du vet kommer ta tid. På det hela taget blir det en bra och produktiv dag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att inte blir ledsen över en väns ganska plumpa kommentar. Hen brukar ofta säga saker som kan vara sårande och hen försvarar det med att hen är ärlig. Det är kanske på tiden att någon påpekade för den här personen att alla hens åsikter inte behöver ventileras.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns inget du kan göra åt den situation som du befinner dig i så det är bara att acceptera läget. Tvillingen gillar inte att behöva acceptera saker så det kan ta ett tag innan du vänjer dig vid tanken. Eftermiddagen handlar om utomhusaktiviteter.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under tisdagen är du på ett ganska dystert humör. Ett besked av något slag har gjort dig lite nedstämd. Det handlar om att du inte kan göra alla saker som du planerat den här sommaren och att du måste börja tänka om med vissa saker.

Jungfru 23/8-22/9

Under tisdagen försöker du att inte bli irriterad på en kollega som du märker går in för att provocera dig. Du vet att när den här personen är trött och uttråkad så brukar hen blir en riktig retsticka. Lägg till att hen inte har några gränser så blir det en allt annat en charmig kombination.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en härlig tisdag som börjar bra och avslutas bättre. Det är skönt när en enkel vardag kan bli så magisk som den här. Ibland är livet väldigt härligt. Under eftermiddagen får du flera bra nyheter att ta med dig hem på kvällen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är trött och irriterad den här tisdagen och det finns en risk att ditt humör går ut över kollegor som inte gjort något fel. Du försöker hålla igen, men när du är på det här humöret är det svårt. Kvällen blir betydligt bättre än dagen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du utmanar dig själv på flera olika sätt idag och det är bra eftersom då får du möjligheten att testa dina gränser och kliva ut ur din komfortzon. Det här är en dag då både din snabbtänkthet och din intelligens sätts på prov.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen handlar om värme, vänskap och om att vistas i en vibrerande och dynamisk miljö. Det var länge sedan du upplevde den här typen av atmosfär och du njuter av varje sekund. Kvällen handlar om en personlig utmaning och om att nå dit man siktar.

Vattumannen 20/1-18/2

Under tisdagen försöker du hinna med det mesta innan lunch eftersom eftermiddagen och kvällen tycks kretsa kring andra saker än jobbet. Det blir en intensiv och intressant dag där du hinner med många olika projekt.

Fiskarna 19/2-20/3

Tisdagen utmanar din fantasi på ett helt nytt sätt och det är både bra och dåligt på samma gång. Genom att tänka på ett nytt sätt så kommer du få möjligheten att utvecklas, men det blir samtidigt en ganska jobbig och en bitvis frustrerande utmaning.

Annons