Onsdag 21/4

21 apr, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en ganska lugn onsdag där du lyckas att ta igen dig trots att du antagligen arbetar eller pluggar. Du har hittat ett sätt att göra det du måste utan att stressa ihjäl dig. Till stor del är du så social som du kan den här dagen.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en dag då du fokuserar på små saker som detaljer och mindre projekt. Det blir en harmonisk dag där du tar det lugnt och försöker att hitta ett tempo som passar dig. Kvällen handlar om familjen och om framtiden.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under onsdagen vill du säga ifrån till en chef, men du är lite feg. Du känner att du måste försöka bli mer kaxig mot den här personen, men hen är så väldigt auktoritär att det är svårt. Kvällen handlar om att vara på hugget.

Kräftan 21/6-22/7

Under onsdagen har du svårt att bestämma dig. Du står mellan två trevliga val, men inget är hugget i sten ännu. Du vill gärna veta lite mer om de möjligheter som de här valen innebär innan du bestämmer dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en intressant och utvecklande onsdag där du lär dig nya saker, knyter kontakter och låter din kreativitet få fritt spelrum. På det hela taget har du kul fast det är krävande. Under eftermiddagen diskuterar du ett etiskt dilemma med en kollega eller vän.

Jungfru 23/8-22/9

Du dras in i intrigerna på jobbet och det gör dig illa berörd. Även om Jungfrun gillar skvaller så tycker du inte om när det börjar osa förtal. Du ogillar när människor är direkt elaka och det tycker du att vissa är idag.

Vågen 23/9-22/10

Under onsdagen försöker du att resonera med en släkting. Ni har vissa val som ni borde komma fram till de närmaste dagarna, men din släkting har helt enkelt stoppat huvudet i sanden och vägrar att ens tänka på det som ligger framför hen. En besvärlig situation.

Skorpionen 23/10-21-11

Du kan vara väldigt rak när du vill och idag väljer du att inte linda in orden. Du har märkt att du måste vara tydlig för att nå fram till den här personen. Om hen får en anledning att misstolka det du säger så gör hen det.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tvekar, bestämmer dig och tvekar igen. Det är ett inflytande från Vågen som skapar den här veligheten i ditt tecken. Du har verkligen problem med att komma fram till vad det är du egentligen vill. Kanske hjälper det att bolla idéer och frågeställningar med en vän.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen handlar om att utmana sig själv igen och igen. Idag vill du maximera din uthållighet och då går du mer på envishet än på ork. Ibland kan Stenbocken rubba berg om hen bara bestämmer sig för det och det har du gjort idag.

Vattumannen 20/1-18/2

Ingen ska tala om för dig vad du kan och inte kan. Du är alldeles för stolt för att acceptera att du har begränsningar. Idag lyckas du med det omöjliga, kanske just för att du har ett behov av att kunna bevisa att du kan.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om små framgångar. Du skulle kanske vilja att resultatet blev mer påtagligt, men tänk på att det här är steg i rätt riktning. Du måste öva på ditt tålamod. Vissa saker måste få ta tid innan du behärskar dem helt och fullt.

Annons