Torsdag 22/4

22 apr, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en inspirerande torsdag där du får mer att göra en du planerat från början, men det gör inte så mycket eftersom det samtidigt är så kul. Någon form av grupparbete verkar resultera i mer än enbart arbetsprestationerna, ni verkar klicka och du får nya vänner.

Oxen 20/4-20/5

Under torsdagen tar du nya tag i ditt liv. Av olika anledningar har du varit tvungen att dra ned på takten den senaste tiden och det har gjort att du nästan blivit rastlös. Du tycker att det är skönt att få hugga i igen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du väljer att läcka information som du vill ska komma ut, men som du inte vill ska ha något direkt samröre med dig. Du tycker att den här typen av information är för viktig för att hållas hemlig men samtidigt vet du risken med att för det vidare.

Kräftan 21/6-22/7

Under morgonen hamnar du i omständigheter som kan göra dig väldigt sen till ett möte. Det här är på inget sätt en idealisk situation, men det är inte mycket du kan göra åt det. Håll den eller dem du ska träffa informerade och be om ursäkt för att du är sen, det borde ta udden av all irritation.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir som det bli och du har en ganska avslappnad inställning till det mesta idag. För dig är det ingen stress att bli klar med en uppgift. Du gör hellre ett bra jobb än slarvar för att bli klar fortare. Det här är ett ganska ovanligt beteende för det rastlösa Lejonet.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns en del begränsningar i din noggrant uttänkta plan idag. Du har räknat med att inte alla fakta kommer att bli granskade och att du kommer undan med att låta självsäker. Det här kan antingen bli en hit eller en flopp beroende på vem det är som kontrollerar dig.

Vågen 23/9-22/10

Under torsdagen försöker du säga nej till en envis vän, men hen lyckas omvända dig och få med dig på något som du egentligen inte alls har tid med. Den här personen har en enorm karisma och en förmåga att få dig att se det positiva med alla hens förslag.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att begränsa och om att begränsas. Det blir en intressant dag där du inser både det värdefulla i att ha ett ramverk för dina arbetsuppgifter men också hur begränsande det kan vara att ha den här typen av regler.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du sviker dig själv när du inte är stark nog att stå emot en familjemedlems övertalningsförmåga. Du blir arg på dig själv för att du är så svag för den här personen och du blir arg på hen som utnyttjar att du tycker så mycket om hen.

Stenbocken 22/12-19/1

Under torsdagen vill du upptäcka nya saker och du bestämmer dig för att vidga dina vyer inte bara rent fysiskt utan också mentalt. Du utmanar dig själv i att sätta dig in i problematiska situationer och i att försöka se alla parters sida utan att ha några förutfattade fördomar.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns ett problem i ditt liv just nu och det är inte så enkelt att göra sig av med som du trodde att det skulle vara. Det handlar om fördomar och om att vissa personer tycker att de ska bli särbehandlade.

Fiskarna 19/2-20/3

Torsdagen blir bra och aktiv. Du hinner med en massa saker fast du har begränsat med tid. Du är stolt över din egen effektivitet och det ska du vara, det är inte ofta som Fisken kan vara så här organiserad. Kvällen handlar om en förälskade.

Annons