Fredag 23/4

23 apr, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen är du på ett strålande humör, det är ju ändå fredag. För dig markerar den här dagen slutet på en slitsam vecka och början på en härlig helg. Oavsett aktivitet på helgen så känns det alltid lite speciellt. Kvällen handlar om en slitstark vänskap.

Oxen 20/4-20/5

Under fredagen gör du det bästa av dagen. Oavsett om du arbetar eller är hemma så handlar dagen om att avsluta påbörjade projekt och om att börja planera framåt. Det blir en utvecklande och härlig dag. Kvällen bjuder på god mat och trevligt sällskap.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vet att du kan ha fel men idag chansar du lite. Det verkar som om din chansning går hem och du vinner en hel del fördelar på att vara lite modig. Kvällen blir intressant och väldigt lärorik. Du upptäcker en dold talang hos dig själv.

Kräftan 21/6-22/7

Under fredagen vill du gärna träffa en person som inte har tid med dig och du kommer på dig själv med att bli sårad fast du vet att hen har en fullgod anledning att inte kunna ses. Månen gör dig extra känslig just nu.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du tror starkt på dig själv idag och det självförtroendet hjälper dig att övervinna de eventuella svårigheter som du kan stöta på den här dagen. Eftermiddagen och kvällen blir lite mer sociala och lite mindre arbetsorienterad. Är du förälskad kan kvällen bli romantisk.

Jungfru 23/8-22/9

Under fredagen försöker du hinna ikapp inom ett ämne som du tenderar att halka efter i. Det kanske låter tråkigt, men det här är saker som du tycker är intressanta så det är inte någon uppoffring. Kvällen handlar om hemligheter.

Vågen 23/9-22/10

Du är bra på mycket just nu så utnyttja de fördelar som du har. Det händer en hel del både i ditt liv och i andras och ibland blir du lite matt av att försöka hänga med i svängarna. Försök att ta en paus. En långpromenad i naturen kan hjälpa dig att varva ned.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en livlig men samtidigt ganska givande dag. Även om du har mycket att göra så är det främst uppgifter som du gillar. Under dagen får du möjligheten att bevisa för en vän hur mycket hen betyder för dig. Du vill att hen ska veta att hen behövs i ditt liv.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är inte en särskilt sentimental person utan när du känner dig klar med en del i ditt liv så går du vidare utan att titta tillbaka. Det finns många personer som tycker att den här sidan hos dig är lite underlig, men det bjuder du på.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen handlar om vänskap och att samarbeta och om att staka ut din framtid. Du har hittat en bra grupp att umgås med och med de här personerna kan du vara väldigt öppen om allt. Det känns skönt att inte behöva dölja vissa sidor av sin personlighet. Kvällen blir minst sagt intressant.

Vattumannen 20/1-18/2

Du ligger inte på latsidan den här dagen. Det finns så mycket som du vill hinna med och då gäller det att ha bra energi dagen igenom. På eftermiddagen får du stora nyheter som kan ta ett tag att smälta. Det här kan innebära en omvälvande förändring i ditt liv.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är lite irriterad på en person som är så dålig på att höra av sig. Du tycker att hen borde anstränga sig mer, men samtidigt vet du att det här är den typen av människa som har svårt att knyta djupa kontakter. Vill du ha kvar den här personen i ditt liv så måste du vara den aktive.

Annons