Lördag 24/4

24 apr, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under lördagen tar du en paus i allt som har med vardag och arbete att göra. Du kanske gör en utflykt med familjen, ägnar dagen åt en hobby eller bara umgås med personer som du mår bra av. Oavsett hur du spenderar den här lördagen så blir det en givande och underhållande dag.

Oxen 20/4-20/5

Det finns en glädje och en vilja att få saker gjort den här lördagen. Du har fått tillbaka lite av din energi även om du inte riktigt är tillbaka på max. Under dagen passar du på att skämma bort dig själv lite. Kvällen handlar om familjen och om semesterplaner.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en ganska lugn och behaglig lördag där du ser till att få en hel del uträttat. För dig är det viktigt att ta till vara på den här tiden. Du älskar våren för den ger dig massor av energi. Kvällen handlar om olika små projekt.

Kräftan 21/6-22/7

Du tjafsar onödigt mycket med en person som egentligen borde stå dig väldigt nära. Den senaste tiden har ni glidit lite isär och det är ganska svårt att hitta tillbaka till varandra. Kvällen handlar om att tänka framåt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är lite svår att övertala just nu och det vet du om. Du har lånat envisheten av Oxen och du sätter dig på tvären så fort något inte passar och just nu är det mycket som går under den kategorin. Egentligen skulle du behöva lite tid för dig själv. Det har varit lite väl socialt de senaste veckorna.

Jungfru 23/8-22/9

Under dagen försöker du ta egna initiativ och det går ganska bra i början, men det blir lite segare mot slutet av dagen. Du har helt enkelt inte så mycket fantasi. Kvällen handlar om att våga tänka framåt och om att kunna drömma.

Vågen 23/9-22/10

Du har en rolig och produktiv lördag framför dig där du får mycket gjort. Det handlar om att du är kreativ i hemmet och att din vilja att vårpyssla har börjat växa sig stark. Kvällen handlar om gammal och ny vänskap.

Skorpionen 23/10-21-11

Du kan vara ganska långsint när du sätter den sidan till och det gör du idag. Det handlar om en något som hände för ganska länge sedan, men som rivs upp på nytt när en incident inträffar idag. Vissa saker är helt enkelt svårt att glömma bort.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att inte krångla trots att det kanske blir lite komplicerat. Försök att se de enkla lösningarna på problemen och försök att inte ifrågasätta så mycket. Ibland är det bra att kunna acceptera att vissa saker helt enkelt är på ett visst sätt.

Stenbocken 22/12-19/1

Du tar verkligen ledigt den här dagen. Visst har du en del aktiviteter men de handlar mer om ett personligt mål som du har än om ditt arbete. I övrigt en lugn, lagom social och väldigt mysig dag. Kvällen blir något ut över det vanligt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har så lätt för att säga nej när du egentligen borde säga ja lite mer ofta. Just nu är du inne i en period så du försöker att vara lite mer flexibel och att hitta tillbaka till den du var för ett par år sedan. Du trivs bättre med att vara lite avslappnad.

Fiskarna 19/2-20/3

Under lördagen tar du på dig ett ansvar som du egentligen inte vill ha men som du anser är din plikt att fullfölja. Det här gör att du kanske inte lägger ned lika mycket engagemang som du skulle gjort om det var något som du tycker var kul.

Annons