Söndag 25/4

25 apr, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under söndagen försöker du hinna med något hemma som du glömt bort att göra. Det kan skapa en tidspress som du helst hade undvikit. En vän finns där för dig och har inget emot att hugga i om det behövs. Kvällen handlar om att vila.

Oxen 20/4-20/5

Du är en person som föredrar att slippa stressa. Den här söndagen betar du av en del småprojekt både inomhus och om du har tomt eller balkong utomhus. Det blir en bra och väldigt energigivande dag. Kvällen kretsar kring familjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du engagerar dig väldigt mycket i ett projekt som egentligen inte är ditt från början. Vissa personer kan uppleva det som lite irriterande att du lägger dig i, men de flesta av dina vänner förstår ditt ärliga uppsåt. Du blir bara så entusiastisk ibland.

Kräftan 21/6-22/7

Under söndagen är du gärna utomhus så mycket som vädret tillåter. Du behöver komma bort från hemmet för att för att tänka. Du har vissa beslut som du är på väg att fatta, men då vill du vara ifred så att ingen påverkar dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Söndagen handlar om bra och dåliga vanor. Det mesta den här dagen bygger på att vilja mer än på att orka. Du har varit ganska lat mellan varven och nu har du svårt att hitta motivationen när du måste anstränga dig.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en rolig och kreativ söndag där du lyckas med något som du inte lyckats med tidigare, men som du försökt dig på ett otal gånger. Det här blir något av en seger för dig. Kvällen handlar om att du unnar dig något som du verkligen längtat efter.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en ganska förvirrande dag där inget flyter på så som du hoppats. Till en början stöter du på små problem i nästan alla projekt du startar igång och det försenar dig väldigt mycket. Under kvällen möter du en person som du har respekt för men som du ändå vill utmana.

Skorpionen 23/10-21-11

Söndagen handlar om att se bortom gränserna och om att utmana sig själv. Det blir en mental träning och en fysisk prövning. Dagen handlar också om att knyta kontakt med väldigt unga personer eller med djur.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du orkar inte vänta just nu utan du vill att saker ska ske direkt. Ditt bristande tålamod tar sig många olika uttryck idag och det gör att vissa av dina vänner blir irriterade på dig. Försök att ta ett djupt andetag när du börjar känna dig stressad.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en rolig och annorlunda söndag där du utmanar dig själv på olika sätt. Du blir förvånad över vad du kan prestera när du lägger ned själ och hjärta. Eftermiddagen ser ut att kunna bjuda på en blandning av fysisk aktivitet och vila.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag tränar du din mentala kapacitet och det går ganska bra. Du vill utmana dig själv, dina kunskaper men också dina fördomar. Vattumannen är det tecken som alltid strävar efter att utvecklas på olika sätt antingen genom jobbet eller genom en hobby.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är trött och vresig idag och det tar sig i uttryck på olika sätt. Genom att försöka vila en stund på dagen kan du komma ikapp energimässigt. Ibland kan en powernap vara den bästa lösningen på ett problem. Att känns så mycket enklare när man är utvilad.

Annons