Tisdag 27/4

27 apr, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På tisdagen försöker du fokusera dig på något som kräver hög precision och du upptäcker snart att det här inte är din starka sida. Du blir arg och frustrerad när du ska pilla med små detaljer som gärna tenderar att gå fel. Du föredrar att jobba lite mer skissartat. Kvällen bjuder på intressanta nyheter.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en rolig och produktiv tisdag där du får lägga upp arbetet efter eget huvud och det passar dig bra. Du gillar att göra saker på ditt sätt och du uppskattar inte när andra lägger sig i ditt sätt att arbeta. Kvällen handlar om roliga beslut som rör sommaren.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en bra och väldigt intressant tisdag som ger dig den energi som du behöver till resten av veckan. Det är inte så ofta som saker flyter på så bra som de gör idag. Kvällen handlar om att träffa personer som du vanligtvis inte ser så ofta.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en bra tisdag där du känner dig ovanligt energisk. Du är social och det bridrar till att kollegorna gärna hjälper dig om du är på väg att köra fast. Under eftermiddagen får du möjligheten att vara lite extra kreativ.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om små och stora beslut. Det blir en tisdag som går väldigt fort och du känner att du inte riktigt hinner med allt som du vill göra. Eftermiddagen bjuder på en del utmaningar. Ett samtal från en vän kan väcka en del frågetecken.

Jungfru 23/8-22/9

Du är en person som inte ger upp i första taget. När du väl skiktat in dig på något som ger du dig inte innan du klarar av att nå dina mål. Det här är en egenskap som är vanligt förekommande hos jordtecknen och som både blir din stora styrka och din svaghet idag.

Vågen 23/9-22/10

Det finns inga om och men idag utan det är bara att köra på. Du behöver få igång ett projekt och då är det bättre att hugga i än att fundera för mycket för då är risken att ingenting blir gjort.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en bra och lagom intensiv tisdag. Även om planen för dagen inte riktigt stämmer in på utfallet så känns det ändå som du hinner med en hel del. Under eftermiddagen och kvällen kommer du att märka att en vän beter sig lite underligt, som om hen går och bär på en hemlighet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns inga val idag utan du måste göra som du blir tillsagd. Egentligen avskyr Skytten den här typen av inskränkningar, men just idag tycker du att det är helt okej. Du vill verkligen slippa tänka utan bara jobba på.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen handlar om att planera sin tid och om att tänka framåt. Du är en person som gillar att ha högt tempo och du uppskattar när du ser hur resultaten växer fram. På kvällen ägnar du dig åt en hobby och det känns betydligt bättre än i förra veckan då allt gick fel.

Vattumannen 20/1-18/2

Du kan när du vill och idag vill du verkligen. Du har mycket att vinna på att vara organiserad och att fokusera på det du gör. Under eftermiddagen får du lite tid att avsluta ett par saker som blivit liggande ganska länge. Kvällen handlar om en släkting och hens framgångar.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är en person som ofta blir lite trött om det händer för många saker hela tiden. Under eftermiddagen får du chansen att ta en ganska rejäl rast och då är det bra att försöka komma ut i friska luften så du kan rensa dina tankar.

Annons