Onsdag 28/4

28 apr, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir som det blir idag och du tar konsekvenserna av det som sker med ro. Det var länge sedan som du hade en så avslappnad attityd som du har just nu. Du njuter av livet och du mår oförskämt bra. Inget, inte ens en motgång rubbar din cirklar.

Oxen 20/4-20/5

Det blir kanske inte den onsdag du tänkt dig men det blir en bra och produktiv dag. Du väljer bort något för att hinna med en uppgift och det visar sig vara ett klokt val. Dagen handlar även om familjemys och om framtidsdrömmar som kan komma att gå i uppfyllelse.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en intressant vändning på den här onsdagen. Det du trodde hade misslyckats med visar sig vara en fullträff och det du tycke gick hyfsat måste göras om. Din magkänsla är inte på topp just nu och det beror på Månens placering i förhållande till ditt tecken.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att ha tur. Den senaste tiden har varit lite av stolpe ut för din del, men nu känns det som det vänder. Idag inträffar något som skulle kunna gå helt åt skogen, men istället räddas hela situationen upp av ett högst osannolikt sammanträffande.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du velar lite fram och tillbaka i om du ska anta ett visst erbjudande som du fått. Det handlar om en person som vill få mig dig på en aktivitet men du tvekar eftersom du egentligen varken har lust eller tid, samtidigt vill du inte göra din vän besviken.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om vänskap och om att våga lita på varandra. En person som du känt i många år drar sig undan dig och du undrar varför hen beter sig på det här viset. Du inser att det handlar om mer än er relation, det här verkar röra sig om något som din vän skäms för.

Vågen 23/9-22/10

Det finns något vågat på gränsen till dumdristigt i ditt tecken just nu. Det innebär att du tar onödiga risker med situationer och saker som du egentligen borde vara mer försiktig med. Du har en känsla av att du är oövervinnelig och den påverkan kommer att hålla i sig ett tag.

Skorpionen 23/10-21-11

Du pratar som du har förstånd till idag och det gör att du kan bli ganska hårt kritiserad av en kollega som är mer insatt i problematiken mot vad du är. Här handlar det om att hitta en balansgång och du vill bara tuta och köra. Kvällen blir mer fysiskt aktiv än dagen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Din humor och din värme gör dig till en uppskattad samarbetspartner. Du vet hur du ska få människor att känna sig sedda. Lägg till att den här tiden på året är du alltid lite flirtig, det är vårkänslorna som tar sig i uttryck på det viset.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en riktig mysig inledning på onsdagen och du känner dig redo för dagens alla utmaningar. För dig är en bra morgon en garanti för att du ska få en i alla fall hyfsad dag. På kvällen träffar du en person som du inte sett på länge och det blir ett kärt återseende.

Vattumannen 20/1-18/2

Du inser att du har fel men du är inte riktigt redo att medge det ännu. Det handlar till viss del om stolthet och till viss del om att du inte är riktigt övertygad om att du faktiskt gjort fel, eller om det är någon annan som försöker skylla sitt misstag på dig.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om olika aspekter på shopping. Du har mer pengar att röra dig med än du brukar så här års så du väljer att lägga dem på något som du velat ha under lång tid. Det blir en mysig dag där du känner dig bortskämd av dig själv.

Annons