Torsdag 29/4

29 apr, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen blir en ganska lugn dag där plötsligt inser att du ligger bra till. Du blir lite förvånad eftersom du inte brukar ha så bra kontroll på situationen som du har just nu. Under eftermiddagen får du höra ett rykte som väcker din nyfikenhet.

Oxen 20/4-20/5

Du drar dig undan en person som tenderar att gå dig lite på nerverna. Hen är snäll men samtidigt väldigt krävande. Du känner att du inte riktigt orkar med den typen av engagemang just nu. Kvällen blir förvånansvärt lättsam.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en bra torsdag där fokus ligger på att börja runda av inför helgen. Imorgon vill du inte behöva stressa, du vill gärna smita tidigare om det är möjligt. Kvällen bjuder på en hel del roliga aktiviteter.

Kräftan 21/6-22/7

Under torsdagen passar du på att planera något inför helgen. Det kan vara en liten fest, middag eller bara lite kompis häng. Det var ett tag sedan ni hade tid att ses så du längtar verkligen till den här helgen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Om du är förälskad så är det här din dag. Du njuter verkligen av att umgås med människor och du är förtjusande charmig både mot främlingar, kollegor och framförallt den person som står ditt hjärta närmast. Idag visar du hur romantisk ett Lejon kan vara.

Jungfru 23/8-22/

Du är lite misstänksam mot en kollega som vanligtvis är ganska kort i sin ton men som nu plötsligt blivit varm och väldigt intresserad av att umgås med dig. Även om du är ganska smickrad över hens uppmärksamhet så litar du inte helt på hen.

Vågen 23/9-22/10

Under torsdagen reagerar du starkt på något som en kollega säger. Det handlar mer om tonfall än om vad det är hen uttrycker i ord. Du inser att den här personen inte gillar dig och du har ingen aning om varför.

Skorpionen 23/10-21-11

En kollega beter sig lite annorlunda på jobbet och du misstänker att det har något med hens privatliv att göra. Du är lite för finkänslig för att fråga rakt ut men du försöker fiska lite om ni två är på tu man hand.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under torsdagen hamnar du mitt emellan två vänner som inte kan hålla sams. Du blir arg och frusterad när de försöker få dig att ta parti. Vanligtvis brukar du inte ha problem med ställningstagande, men det här är två personer som du bryr dig om.

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen handlar om att vara aktiv och om att pressa sig till det yttersta. Det blir en bra och intensiv dag och en ännu bättre kväll. Ett skvaller får dig att dra på mungiporna. Det här är något som du aldrig trodde att en viss person vara kapabel till. Hen visar sig ha mer humor än du trott hen om.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att titta framåt. Du har så många planer i skallen just nu att din familj blir lite förvirrad av alla dina idéer. Vad det egentligen handlar om r att du ventilerar dina tankar utan filter, du vill se vilken reaktion dina olika tänka projekt får.

Fiskarna 19/2-20/3

Under torsdagen försöker du dig på något som du inte brukar göra. Det här projektet kräver ett precist handlag snarare än ett konstnärligt grepp. För dig är det en utmaning att inte kunna uttrycka dig som du vill utan att du måste hålla dig till vissa skrivna ramar. Kvällen handlar om känslor.

Annons