Fredag 30/4 Valborg

30 apr, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en lite annorlunda Valborg även i år. Du kan inte följa de traditioner som du vanligtvis ha så du får använda dig av din fantasi och din kreativitet. Kvällen handlar om att träffa en del vänner och fira in våren lite mer dämpat.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en bra fredag där du jobbar ovanligt snabbt. På arbetet går tiden fort och du har knappast långtråkigt. Du avvärjer kriser, parerar fel som vissa kollegor gjort samt lyckas lösa en intern konflikt mellan två arbetskamrater. Kvällen blir ganska tidig och du äter gärna en lugn middag med familjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Fredagen blir en lugn dag och en lite mer händelserik kväll. Du möter personer som du inte sett på länge och de lyckas dra med dig på ett litet äventyr. Även om du inte firar valborg som du brukar så ser du till att ha en trevlig kväll.

Kräftan 21/6-22/7

Idag undrar du vad som händer. Du får höra så många olika motstridiga fakta att du blir lite förvirrad. Det kan handla om en vän som har hamnat i en konflikt och nu matas du med information om det här bråket från alla möjliga håll och ingen av historierna verkar stämma överens.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag handlar det mycket om att festa antingen i en större grupp eller med några få personer. Är det någon som kan strunta i regler och gå emot rekommendationer så är det just du. På kvällen ringer du eller dyker upp hos en person som du längtar efter men som du ha glidit ifrån. Det här kan bli en oförglömlig kväll.

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att vara så bestämd som du borde vara idag. Du brukar sällan ha några problem med att hävda din åsikt, men just idag så tycker du att det är lite svårt att säga vad du tycker eftersom du vet att det är att gå emot strömmen när du vill gärna passa in.

Vågen 23/9-22/10

Den här dagen handlar om kreativitet och om att vara beredd att göra det lilla extra. Det blir en givande dag där du utvecklas och växer. Kvällen handlar om vänskap, värme och om att lita på varandra.

Skorpionen 23/10-21-11

Du känner dig på ett härligt humör. Valborg för med sig känslan av vår och hopp och du firar det gärna även om det blir lite annorlunda i år. Du har anpassat dig bra till allt det nya och du tycker inte det är jobbigt att lägga om dina planer längre.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns något förväntansfullt över ditt tecken idag. Det verkar som om Valborg har en speciell innebörd för dig. Kanske är det mer än våren som du firar idag. Det blir en härlig dag och en ännu mer lyckad kväll.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen handlar om att klara av ett test och du presterar betydligt bättre en du borde med tanke på hur dåligt förberedd du är. Under dagen får du höra något som både gör dig glad och lite generad på samma gång. Det finns en viss person som tycker väldigt mycket om dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att hinna med allt du ska på jobbet och det finns en risk för övertid och sen kväll. Det här är lite irriterande eftersom du har vissa planer just för Valborg. Även om det inte helt blir som du tänkt dig så blir det ändå en ganska bra fredagskväll.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är väldigt bestämd den här fredagen och du tänker in acceptera ett nej från en viss person. Hen har flera gånger dragit sig ur när ni ska göra saker tillsammans men hen ska inte får förstöra din Valborg. Efter ett väldigt tungt 2020 och en ganska trist vår behöver du den här kvällen.

Annons