Lördag 1/5

01 maj, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du är lite seg i huvudet den här lördagen och det finns en risk att du inte orkar fullfölja dina planer den här dagen. Kvällen handlar om att ta det lugnt och vila upp sig. Du behöver få sova ut efter en lite för sen ikväll igår.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en magisk lördag som börjar tidigt och slutar sent. Hela dagen kretsar kring lyx, mat och kring att skämma bort sig själv. Du tillbringar den här lördagen antingen med din familj eller med dina vänner.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under lördagen passar du på att göra småsaker, gärna utomhus om du har balkong eller trädgård. För dig är det viktigt med en kombination av friskluft och aktivitet. Det får dig att slappna av. Under dagen får du roliga nyheter.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en intressant och utvecklande lördag där du hinner med en hel del nytta men också en del nöjen. Du har mycket att göra så dagen går fort. Ett samtal från en vän förvirrar dig. Hen antyder saker men vill inte vara konkret.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om utomhusaktiviteter och om att ha roligt. Det blir en härlig och väldigt mysig lördag. Du umgås gärna med vänner eller släkt den här dagen. Du känner dig social och vill gärna träffa människor. Kvällen blir festlig.

Jungfru 23/8-22/9

Idag är du trött på en person som alltid gnäller. Vanligtvis brukar du ha massor av tålamod med hen, men inte idag. Det är bra att du säger ifrån. Den här personen bör veta vart gränsen går. Under eftermiddagen kan du göra ett riktigt fynd.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att vara alert på små detaljer. Det är den typen av uppmärksamhet som kan vara skillnaden mellan en lyckad insats och ett misslyckande. Delar av dagen verkar du ägna åt någon form av volontär verksamhet.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att försöka förstå en vän som beter sig märkligt. Hen har hintat om att hen inte mår bra, samtidigt som personen ifråga sätter upp en glättig fasad och påstår att hen mår toppen. Det är den här typen av dubbla budskap du försöker få rätsida på.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är trött och besviken på att ett projekt aldrig blir av. Det skjuts upp gång på gång på grund av den rådande situationen och till slut blir du lite uppgiven. Ha tålamod, det projektet kommer att rulla igång så fort restriktionerna lättar lite.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen handlar om dig, din familj och en härlig familjekänsla. Det blir en underbar dag där du får möjlighet testa på lite nya saker. Under dagen njuter du av att skvallra, planera och att äta massor av god mat. Kvällen blir senare än du tänkt dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Lördagen handlar om att skämma bort sig själv på hög nivå. Det blir en härlig och lite annorlunda dag där du njuter av att ta det lugnt. Eftermiddagen bjuder på en massa god mat och dryck. Har du möjlighet delar du den här upplevelsen med familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du känner dig osäker på en viss person. Hen humör skiftar väldigt mycket just nu och det gör att du inte riktigt kan tränga in under hens skal. Du vill få din vän att öppna upp och att ni ska ha samma förtrolighet som ni haft tidigare, men tyvärr finns inte riktigt den typen av intimitet kvar mellan er.

Annons