Söndag 2/5

02 maj, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Dagen blir lugn och du får en möjlighet att pusta ut. Det är inte så ofta du har den här chansen att bara ta det lugnt och njuta av nuet. Under eftermiddagen eller kvällen stöter du på en person som väcker starka känslor inom dig.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen går lite i samma anda som gårdagen. Den innehåller en del små utflykter, lite shopping men framförallt innehåller den massor av härlig samvaro med familjen. Kvällen blir ganska tidig, du behöver få sova ut.

Tvillingarna 21/5-20/6

Söndagen handlar om att ge efter. Du är orolig att saker kommer att gå åt skogen om du släpper på kontrollen men du kommer att märka att människor växer när de får ta ökat ansvar. För dig är det bättre om du har personer med mer kunskap omkring dig så du kan fördela bördan lite mer.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en härlig söndag där du är utomhus så mycket som möjligt. Oavsett väder finns det en vårkänsla inom dig som gör dig ovanligt flirtig och positiv. Idag träffar du en person som väcker en kaskad av känslor inom dig. Det blir både en härlig och på sätt och vis lite jobbig upplevelse.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har hamnat i ett nät av intriger igen. Vanligtvis brukar du inte ha något emot att det händer lite i din omgivning, det kan till och med vara du som driver upp stämningen något, men idag så tycker du att det är jobbigt med allt skvaller och förtal.

Jungfru 23/8-22/9

Under söndagen försöker du då rätsida på ett problem hemma. Du har vänt ut och in på alla möjligheter att lösa det här dilemmat och du blir fruktansvärt frustrerad över att inte veta vad du ska göra. Det lustiga är att svaret finns precis framför din nästa om du bara tänker till lite.

Vågen 23/9-22/10

Idag vill du skämma bort dig och det gör du genom en spontan utflykt eller lite shopping. Du har ett behov av att få fylla på med lite vårkänsla i garderoben. Under dagen passar du även på att motionera. Det kan vara ett besök på gymmet, hemmaträning eller en långpromenad.

Skorpionen 23/10-21-11

Du behöver frisk luft för att tänka klart. Du har fått ett erbjudande, men hur frestande det än verkar så inser du att det måste finns en eller flera hakar. Du behöver få fundera över nackdelarna med det här erbjudandet men också över de fördelar som det kan ha.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen går långsamt för du verkar vänta på någon som är väldigt sen. Den härpersonen har sin egen uppfattning av tid och den stämmer inte överens med den övriga världen. Det hjälper inte ens att bli sur på hen eftersom hen inte kan se att hen gjort något fel.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen handlar om tre saker. Om att hinna med fysisk aktivitet, om att skämma bort sig lite extra och om att komma ikapp med något som har med arbete eller studier att göra. Det blir en omväxlande och produktiv dag. På kvällen får du ett sms från en högst oväntad person.

Vattumannen 20/1-18/2

Någon beundrar dig för din initiativförmåga idag och du blir smickrad. Du har faktiskt ansträngt dig och du är glad att hen märker att du gjort lite mer ön du behöver. Kvällen blir mysig men ganska tidig. Du ska upp tidigt på måndagen och behöver din sömn.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag tjafsar du med din vän eller släkting. Ni har svårt att komma överens när det gäller era sommarplaner. Det finns mycket att diskutera, men det som är problemet är att ni kommer från två helt olika håll. Den ena vill vara extra försiktig och den andra tycker att det går att planera som vanligt.

Annons