Måndag 3/5

03 maj, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om att tänka framåt och planera inför hösten. Du tycker att det är svårt att fatta den typen av beslut här och nu men du inser vikten av att ligga steget före. Idag får du ett välförtjänt beröm av en chef.

Oxen 20/4-20/5

Den här måndagen blir starten på en lång men spännande vecka. Det händer en hel del i ditt liv just nu och du får hoppa in lite överallt på jobbet. Vanligtvis avskyr Oxen alla former av förändringar, men ett inflytande från Mars gör att du tycker att det är ganska kul att testa på nya saker. Du växer för varje dag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en intressant och utvecklande måndag där du får sätta fart om du ska hinna med allt som du planerat. Du brukar kunna hålla ett högt tempo men just idag känner du dig lite seg och du har svårt att tänka så snabbt som dagen kräver.

Kräftan 21/6-22/7

Under måndagen får du höra saker som både muntrar upp dig och gör dig lite orolig på samma gång. Nyheter av det här slaget innebär alltid förändringar och just nu är du inne i en period då du föredrar trygghet framför äventyr.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en ganska harmonisk dag där du får möjligheten att komma ikapp lite på jobbet. Du har inte kört för fullt tempo den senaste tiden och det innebär att du halkat efter en del. Kvällen bjuder på en hel del aktiviteter.

Jungfru 23/8-22/9

Du har möjlighet att säga nej till en person som du egentligen inte tycker om och du njuter lite när du kan sätta ner foten ordentligt. Personen ifråga är inte van att bli motsagd och det kan bädda för en ganska segdragen konflikt.

Vågen 23/9-22/10

Vad du säger och vad du menar är inte samma sak och det kan skapa viss förvirring. Du vill vara tydlig, men samtidigt är du rädd att trampa någon på tårna så där förförsöker du linda in dina åsikter. Tänk på att ibland gör du saker värre genom att försöka dämpa vissa fall.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en effektiv och ganska intensiv måndag där du verkar ha en hel del möten inplanerade. Här gäller det att hålla isär alla ämnen så att inte din hjärna rör ihop det för dig. Förutom anteckningar kan det vara bra att ta ett par minuter innan varje möte och gå igenom det du vill säga.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under måndagen drabbas du av dåligt samvete för att du drar dig ut ett möte som var planerat sedan lång tid tillbaka. Visst har du en giltig anledning, men du vet också hur mycket det här mötet betydde för alla andra inblandade.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en tung dag där du vill få så mycket gjort som möjligt på kort tid. Genom att fokusera på en sak i taget är du mest effektiv. Du är också en person som jobbar väldigt bra efter listor. På kvällen kanske du får tänka om när det gäller en viss aktivitet.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är trött och irriterad idag och det märks på ditt sätt att hantera ett ganska litet problem. Du förstorar upp konsekvenserna av det som skett och du ger dina kollegor rejält dåligt samvete för att de klantat sig. Tänk på att det kunde lika gärna vara du som gjorde det här misstaget.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en lite annorlunda inledning på veckan. Du är kanske inte så effektiv som du skulle behövavara, men du är i alla fall på ett väldigt gott humör. Just nu sjuder din hjärna av idéer och kreativitet men det kan göra det svårt att fokusera på nuet.

Annons