Tisdag 4/5

04 maj, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen har du en del saker på din agenda så det gäller att du är både utsövd och alert. Den här dagen ska du samarbeta med en ny grupp och du upptäcker direkt att det här är människor som inte går ihop med varandra. Du gör det till din sak att se till att dynamiken i gruppen blir bra.

Oxen 20/4-20/5

Under tisdagen jobbar du på i din egen takt. Du trivs ganska bra med att arbeta självständigt. Om det blir en hög belastning den här dagen kan du få oväntad hjälp från en kollega som gillar att känna sig behövd. På kvällen tar du tag i ett hemmaprojekt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under tisdagen försöker du hålla tempot uppe. Det är viktigt för dig att inte halka efter så här i början av veckan eftersom det påverkar dig enda fram till helgen.  Under dagen bör du försöka stävja en konflikt som håller på att bryta ut. Om den får växa kan den ställa till en hel del problem för dig.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Under tisdagen får du kritik för ett arbete som du gjort och du blir förvånad över responsen. Du hade faktiskt velat ha lite bättre omdöme med tanke på allt jobb som du lagt ned, men samtidigt vet du att just den här chefen sällan berömmer någon.

Lejonet 23/7-22/8

Det finns ingen riktig motivation hos dig idag. Du vill gärna visa vad du går för, men när du väl sätter igång med ett projekt känns det tungt och motigt. Du måste hitta inspirationen till jobbet igen och det gör du bäst i nya miljöer.

Jungfru 23/8-22/9

Du passar på att njuta lite extra av livet den här perioden. Du älskar våren och du får dessutom extra energi från Mars just nu. På jobbet har tempot börjat öka rejält, men det gör dig inte så mycket. Tvärtom tycker du att det är kul att dagarna går så fort.

Vågen 23/9-22/10

Det finns inga hinder för att du ska kunna driva igenom din dröm, men ändå tvekar du. Det handlar om mer än Vågens vanliga velande. Du är osäker på om det bara är en dröm som du haft väldigt länge eller om det här verkligen är rätt väg för dig att gå.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

På tisdagen tänker du mer praktiskt än du brukar. Du ser dig själv som organiserad, men handen på hjärtat så är du ganska slarvig mellan varven. Nu när du influeras av den extremt strukturerade Jungfrun börjar du se brister i dina vanliga rutiner.

Skytten 22/11-21/12

Du grälar mycket med en släkting just nu. Ni kan inte komma överens om någonting och värst är det om ni bor ihop. Närheten och tvånget att samarbeta tär på er relation. Du vet att det bästa alternativet skulle vara ett permanent eller tillfällig separation, men det är svårt att få till i nuläget.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en ganska aktiv tisdag där du jobbar både privat och på jobbet. Det handlar om att du har ovanligt många järn i elden och att du för en gångs skull inte kan fokusera på en sak i taget. Som tur är har du utvecklat en teknik för att hantera just den här typen av påfrestande situationer.

Vattumannen 20/1-18/2

Annons

Du säger nej och du är väldigt nöjd med det. Det är inte ofta som Vattumannen är så bestämd som du är idag. Du har insett att din chef har utnyttjat att du har svårt att säga ifrån och den insikten gör dig ganska förbannad.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om högt tempo redan från början. Du har mycket du ska hinna med innan du kan ta kväll och du känner en konstant tidspress den här dagen. Eftersom det är en ganska unik situation bör du kunna hantera stressen. Det är värre om den här typen av dagar blir återkommande.

Annons