Onsdag 5/5

05 maj, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under onsdagen har börjat du utveckla en ny gemenskap. Det handlar om personer som du känt ett tag men som du först nu börjar träffa lite mer privat. Det blir en rolig dag som bjuder på en hel del skratt.

Oxen 20/4-20/5

Under onsdagen har du högt tempo, du vill få mycket gjort på kort tid. Den här dagen handlar om att lägga upp jobbet lite mer långsiktigt. Du verkar ha en del ansvar för hur ditt arbete ska fortgå när du är ledig under sommaren. Dagen kan även bjuda på en överraskning.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är på ett ganska lömskt humör idag. Det handlar om att en kollega har en förmåga att komma med svidande kommentarer och att du börjar få nog av hens ständiga tjuvnyp. Det är sällan som du blir så är upprörd men även du har en gräns och den har din kollega passerat för länge sedan.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir som det blir med en uppgift idag. Du vet att du inte är tillräckligt insatt i det här ämnet för att kunna leverera på den höga nivå som di chef begär av dig men samtidigt så vet du att det inte går att diskutera det här problemet med din chef.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under onsdagen har du en förmåga att kläcka ur dig ganska plumpa kommentarer. Du påverkas just nu negativt av Merkurius placering. Det här är en övergående influens men så länge den finns i ditt tecken bör du tänka dig för en extra gång innan du öppnar munnen.

Jungfru 23/8-22/9

Under onsdagen försöker du resonera med en vän som är envisheten själv. Du vet att du kan vara ganska bestämd av dig men den här personen spelar i en egen liga när det kommer till tjurskallighet. Varken argument eller övertygande bevis bitar på den här personen.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en inspirerande onsdag där du kan dra nytta av din kreativitet. Genom att låta din konstnärliga sida få komma fram så lyckas du krydda helt vanliga uppdrag lite extra. Kvällen handlar om att lyssna på en vän som inte mår så bra nu.

Skorpionen 23/10-21-11

Under onsdagen försöker du hitta olika väger till att effektivisera ditt arbete. Egentligen är det ingen som begär att du ska göra det här, men den pågående influensen från Jungfrun skapar ett nästan tvångsmässigt behov av effektivisering.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du blir misstänksam när du får höra bitar av ett rykte. Du inser att det här faktiskt kan handla om dig men du har ingen aning om vem som startat det eller varför. Du försöker forska lite men det är väldigt svårt att få fram tillförlitliga fakta.

Stenbocken 22/12-19/1

Du vill visa en person att hen är speciell så idag planerar du en present eller en överraskning för hen. Det här kommer att ta en del tid i anspråk så det gäller att du ligger bra till med både dina hemmaprojekt och ditt arbete.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns inget värre än personer som inte lyssnar ordentligt och du har en kollega som hela tiden zoomar ut när du förssöker säga något. Det här är inte bara irriterande, det skapar även problem i ditt dagliga arbete eftersom vissa saker helt enkelt inte blir gjorda.

Fiskarna 19/2-20/3

Under onsdagen har du en del saker som du vill hinna med, men det går inte riktigt som du planerat. Du har för många järn i elden samtidigt och då blir ofta Fiskar lite splittrade. Du är en person som mår bättre av att göra en sak i taget.

Annons