Torsdag 6/5

06 maj, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det finns inget du vill göra den här dagen. Du är sur och grinig men du tvingas ändå att jobba effektivt och prestera. Det blir inte bättre av att du är dåligt förberedd för den uppgift som du förväntas göra.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en magisk dag från morgon till kväll. Du har en del förväntningar på den här dagen, men den blir till och med bättre än dem. Framförallt blir du glad av att du har så många omtänksamma och fantastiska personer omkring dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du driver på arbetet ytterligare idag och det gör du för att visa en chef att du inte bara är kreativ utan att du kan vara ganska effektiv när du vill. Det här är en person som du vet att du måste imponera på om du vill få möjligheten till intressantare arbetsuppgifter.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att tänka ett steg framåt och det är inte alltid Kräftans starka sida. Du är ofta här och nu vilket gör det besvärligt när du inte bara ska se kortsiktiga konsekvenser av ett agerande utan saker som kan komma att påverka under år framöver.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du sätter dig själv i första rummet idag och det irriterar en kollega väldigt mycket även om hen aldrig skulle visa det. Ni två ska samarbeta, men du drar nytta av din kollegas höga arbetsmoral och det faktum att hen alltid blir duperad av din charm.

Jungfru 23/ 8-22/9

Du vill få till en date antingen med en person som intresserar dig eller en nära vän idag. Det handlar om att du vill bryta det vardagliga mönstret och göra något som får den här dagen att kännas lite mer speciell. Det är inte så ofta som du tar den här typen av initiativ, så du hoppas att din plan går i lås.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en bra dynamik i ditt horoskop idag. Du får en hel del gjort bara genom att vara lagom effektiv. En kollega trivs väldigt bra med dig och hen hjälper dig gärna i jobbet bara för att få vara lite nära dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en intressant dag som börjar på ett sätt och slutar på ett helt annat. Du har en massa olika projekt på gång just nu och de tar vägar som du inte räknat med. Som tur är så kan Skorpionen både vara snabbtänkt och flexibel vilket hjälper dig en hel del idag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under torsdagen gör du en hel del saker och din effektivitet lönar sig. Genom att vara relativt organiserad så undviker du att falla i gropar som har med slarv att göra. En chef berömmer dig för ditt sätt att jobba och det gör dig glad.

Stenbocken 22/12-19/1

Under torsdagen har du en hel del press på dig att prestera. Du är nervös och irriterad på morgonen, men allt eftersom dagen går så lättar nervositeten och du känner att det här är saker som du behärskar. Du gör väldigt bra ifrån dig och det firar du gärna på kvällen.

Vattumannen 20/1-18/2

Under torsdagen har du saker som du måste få till och det är inte alltid så lätt. Det handlar om att lyckas bolla med saker som både har med jobbet och med ditt privatliv att göra. Du lyckas få ihop allt och summeringen av dagen är att den blir härlig.

Fiskarna 19/2-20/3

Under torsdagen vill du fira eller gratta en vän till en framgång eller en bemärkelsedag. Hen är inte anträffbar men du kan vara ganska innovativ när du vill visa någon lite extra omtanke. Kvällen handlar om att tänka framåt.

Annons