Lördag 8/5

08 maj, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Lördagen blir intensiv på ett bra sätt. Du har en hel del inbokat och mycket verkar kretsa kring en sport eller ett evenemang av något slag. Även om det inte blir som förr i tiden så känner du liten gnista av tiden före corona.

Oxen 20/4-20/5

Du har svårt att vara ärlig mot en vän eller kollega eftersom du inte vill såra hens känslor. Hen är en väldigt mjuk person utan några som helst skyddsfilter och det är en form av naivitet som du uppskattar men som också gör hen sårbar för omvärlden. Kvällen blir härlig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en bra och rolig lördag som fokuserar på utomhusaktiviteter om vädret är på din sida. Det kan röra sig om allt från en sportaktivitet till en utomhusfika med släkten. För dig är det viktigt att hålla igång.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen upplever du en hel del blandade känslor. Du slungas in i en situation som du inte riktigt kan hantera känslomässigt och det gör att du kan reagera med att sätta taggarna utåt. För dig har ofta anfall varit det bästa försvaret.

Annons

Jungfru 23/8-22/9

Du är riktigt lat idag och du nästan skäms över bristen på aktivitet. Tänk på att vissa dagar bara behöver få rulla förbi för att man ska kunna hämta energi och ork till andra dagar som inte är lika lugna. Ett samtal från en vän får dig på gott humör.

Vågen 23/9-22/10

Lördagen handlar om att komma till insikt beträffande ett problem. Du har märkt att det har funnit något som din vän döljer för dig men du har med flit valt att inte forska vidare i ämnet. Idag får du reda på vad hen har för ett problem oavsett om du är redo för den kunskapen eller inte.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en ganska bra lördag där fokus ligger på familjen. Du trivs bra med bara dina närmaste omkring dig. Just nu har du inget direkt behov av att umgås i en större grupp. Idag får du reda på en familjemedlems sommarplaner.

Skytten 22/11-21/12

Under lördagen försöker du fiska efter information men det är väldigt svårt. Du är på gränsen att pressa en vän på allt hen vet, men du inser att det är att ta saken ett steg för långt. Kvällen handlar om möjligheter.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen blir en riktig skön oas av inaktivitet. Du kanske träffar vänner och fikar, tar en promenad eller läser klart en bok. För dig handlar den här dagen om att göra det du har lust till. Det är inte ofta du unnar dig att kunna vara spontan.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir rolig och varierande. Du har många järn i elden både privat och på jobbet. Den här dagen verkar kretsa kring att fira någon som fyller år eller som är värd att firas av någon annan anledning. Kvällen blir mysig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en förmåga att dupera dig själv och det kanske inte alltid är så bra. Du måste försöka vara lite ärligare i dina bedömningar av dig själv och dina prestationer. Om du tänker efter så vet du mycket väl när du gjort något bra och när du varit lite mindre engagerad.

Annons