Söndag 9/5

09 maj, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Söndagen handlar om att vara ärlig mot en vän. Den senaste tiden har du kommit med halvlögner för att undvika att berätta vad det är som tynger dig. Du vet att hen kommer att bli orolig och det vill du undvika. Lita på din vän och ta emot det stöd du kan få.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen blir lite seg. Du har haft en rolig men lång vecka och nu känner du av det. Har du möjlighet kanske du tar en liten powernap mitt på dagen. Under eftermiddagen blir du överraskad av några vänner.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en rolig och ganska kreativ söndag där du får möjligheten att skapa. Du gillar att ha konstnärlig frihet och just nu så har du extra mycket fantasi tack vare Månens placering. Kvällen handlar om att uttrycka sina åsikter.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en rolig dag och en ännu roligare kväll. Du verkar fira något eller någon. När det kommer till att överraska och visa omtanke så är du svår att slå. Den person du firar eller firar med kommer att bli glatt överraskad av din kreativitet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en ganska lugn dag. Du har haft så mycket krav den senaste tiden att du tycker att det är skönt att slippa fundera så mycket. Under den här söndagen försöker du att helt enkelt göra så lite som möjligt. De aktiviteter som du ägnar dig åt är en ingivelse för stunden.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en rolig och annorlunda söndag där du är utomhus en hel del. Du tycker om skog och mark men du kan lika gärna röra dig i city. För dig är det viktigaste att komma utanför bostaden och att få umgås med dina vänner.

Vågen 23/9-22/10

Under söndagen finns det goda chanser att du gör ett riktigt fynd. Något du velat ha under en lång tid visar sig vara rejält nedsatt och det gör dig glad. Under dagen får du höra ett skvaller om en bekant eller granne.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns en del att fundera över den här söndagen. Du har haft så mycket aktiviteter för dig att du inte riktigt hunnit komma ikapp mentalt eller förbereda dig inför den kommande veckan. Den här söndagen är lugnare så idag har du tid att fundera och förbereda en del.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är som du är idag och det är bra. Genom att visa upp din naturliga charm och få människor att känna sig välkomna så lyckas du skapa en lättsam stämning på ett evenemang av något slag. Idag går du emot vissa rekommendationer för att kunna driva en av dina idéer framåt.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen handlar om att fixa i hemmet. Det blir på många sätt en intensiv men rolig dag. Du passar också på att träna antingen hemma eller borta. För dig är det viktigt att kombinera fysik aktivitet och mer stillasittande projekt.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att jobba på i sin egen takt. Ibland stressar du upp dig över att du inte hunnit längre än du gjort, men handen på hjärtat så vet du att du ändå kommer att göra det mesta i sista minuten för så fungerar du alltid.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en lugn och skön dag som fokuserar på utomhusaktiviteter. Du njuter av att träffa nä och kära på säkert avstånd utomhus. Dagen handlar om god mat, att skämma bort sig själv och om att umgås med de personer som du tycker om.

 

Annons