Måndag 10/5

10 maj, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en bra dag och du får massor av saker gjorda. Du har roligt och du känner att du utvecklas och lär dig nya saker. För dig är det A och O att du har ett visst tempo om du ska behålla ditt intresse i det du gör. Kvällen fokuserar på en sport av något slag.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en intressant måndag där du får höra ett visst skvaller som bekymrar dig. Du bli oroligare än du vill medge. Under dagen visar du även visa vissa personer vart du står i en ganska kontroversiell fråga. Du uttrycker dina åsikter klart och koncist.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en härlig dynamik i den här måndagen. Visst har du mycket att göra, men inte mer än att du hinner med. Kvällen handlar om små vardagliga guldkorn. Det blir en bra avslutning på inledningen av den här veckan.

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att säga nej till en vän fast du egentligen anser att det som hen vill att du ska göra övergår dina skyldigheter som vän. Hen tenderar alltid att begära ganska mycket av de människor som finns omkring hen. Kvällen blir lugn men trevlig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under måndagen försöker du hinna med så mycket som möjligt. Det är en kort vecka och det kräver mer av ditt sätt att planera. Under dagen får du beröm av en chef och du känner dig trygg med att det du gör är rätt.

Jungfru 23/8-22/9

Idag skapar du onödiga förväntningar hos en person genom att antyda något som är lite överdrivet. Du vet att hen kommer att gå och fundera på det du sagt och dessutom lägga in egna tolkningar i det vilket kan höja hens förväntningar ännu mer.

Vågen 23/9-22/10

Idag blir du glad och överraskad av något som en vän säger eller gör. Hen brukar inte vara så generös med komplimanger som hen är idag. Under dagen möter du kritik från en chef som tycker att du tänker lite fel.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har svårt att ta plats just nu. Det är så mycket som du ska hinna med att det inte riktigt finns tid att armbåga dig framåt på jobbet. Du försöker att vara med och hugga om de attraktiva uppgifterna men du inser att det bara är ett slöseri med tid som du inte har.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag upptäcker du nya saker om en person som du trodde att du kände ganska väl. Du inser att hen har hållit ganska mycket hemligt för dig och det gör dig lite orolig ifråga om vad mer hen döljer. Kvällen blir informationsrik.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en del att göra idag så det är bra om du strukturerar upp din dag ordentligt. Genom att planera ditt arbete vinner du tid och du får möjligheten att lägga ned lite extra energi på något som du tycker är kul. På kvällen så märker du att en person flirtar med dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns en risk att du säger nej till något som kunde vara väldigt utvecklande för dig. Du vet att du inte riktigt har den tid som krävs för det här projektet, men du kan ändå inte låta bli att leka med tanken på vad det kan innebära för dig i längden.

Fiskarna 19/2-20/3

Under måndagen försöker du hitta en arbetstakt som passar dig. Det var länge sedan som du hann med allt som du planerat in en dag och det gör dig irriterad. Du måste bli bättre på att strukturera upp ditt arbete så att tid inte bara försvinner för dig.

Annons