Tisdag 11/5

11 maj, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen handlar om att förhandla i både stort och smått, det blir en bra dag där du har mycket sakesom du vill hinna med. Under dagen får du chansen att träffa vänner som du inte sett på ett tag. Det blir ett kärt återseende.

Oxen 20/4-20/5

Du är trött, men glad den här tisdagen. Det har på många sätt varit en berikande helg och det ger dig energi även om du har fått för lite sömn de senaste dagarna. Det finns något lättsamt och nästan lite busigt över ditt tecken just nu.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en intressant start på veckan där du tvingas fundera över vart du är på väg. Just nu står du med många bra valmöjligheter i ditt liv, men det gäller att du tar dig tid att studera de möjligheter som erbjuds dig.

Kräftan 21/6-22/7

Du känner dig social och på ett strålande humör den här tisdagen. Det börjar komma in en extra dos av energi från Solen in i ditt horoskop och det gör att du orkar ta dig an mer komplicerade och tidskrävande uppgifter.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du bubblar av entusiasm den här tisdagen. Det har varit mycket upp och mycket ned den senaste tiden men idag känner du dig verkligen på topp. Kvällen handlar om att vara uppmärksam på detaljer. Du har en förmåga att missa små, men viktiga saker just nu.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en intressant dag som tar olika vändningar. Det börjar bra, men du stöter på problem under förmiddagen som verkar vara omöjliga att hantera. Efter lunch får du hjälp från oväntat håll och din kollegas kloka råd hjälper dig ur knipan och gör att dagen slutar på topp.

Vågen 23/9-22/10

Det gäller att tänka praktiskt, något som inte alltid är din starkaste sida. Du vill gärna sväva ut i lite mer konstnärliga tankegångar, men då är risken stor att du inte hinner med. Försök att vara lika strukturerad som din kollega är.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en bra men periodvis ganska stressig tisdag. Du har många järn i elden och det gäller att hålla tungan rätt i munnen annars är det lätt att missa viktiga saker. Du kan testa med att skriva upp det viktigaste, ibland är det enklare att ha en lista att pricka av.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du får gärna ta till vara på den här dagen så länge du inte helt glömmer bort dina åtaganden. Ibland svävar du iväg i tankarna och då blir du ganska ineffektiv. På jobbet behöver en chef lite hjälp med ett viktigt beslut.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är på väg att begå ett misstag idag men som tur är så ringer varningsklockorna innan du fullföljer dina planer. Stenbocken är inte bara bra på att bedöma människor du har också en väldigt pålitlig instinkt för bra och dåliga val, något som märks idag.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en intensiv men bra tisdag där du jobbar hårt både privat och på arbetet. Du har en massa olika saker som du vill hinna med och då är det viktigt att behålla fokus inte bara på dagen utan även på kvällen.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns något lättsamt över ditt tecken idag. Du njuter verkligen av all omtanke som dina vänner öser över dig. Det var länge sedan som du kände dig så här älskad och ompysslad. Under eftermiddagen väntar nyheter som kan förändra mycket.

Annons