Onsdag 12/5

12 maj, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen blir en bra dag där du inte behöver stressa. Du kan fokusera på att bli färdig med saker som halkat efter. Under dagen får du vägledning inför ett val som du är på väg att göra. Det här hjälper dig mer än du anar.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir intensiv och går fort. Du har många saker som du vill hinna med innan du går på en liten ledighet. Under eftermiddagen så får du en härlig överraskning som värmer. Det är härligt att känna sig så här uppskattad.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en härliga och varierande onsdag som kretsar kring konstnärlig frihet och kring att dina idéer är uppskattade. Du lever alltid upp lite extra när du får chansen att uttrycka dig fritt. Kvällen blir sen men inspirerande.

Kräftan 21/6-22/7

På onsdagen tar du tag i projekt som måste avslutas innan helgen. Det är extra viktigt om du går mot långledigt torsdag till söndag. Idag är du lite extra känslig på grund av Månens position och det gör att du kan överreagera på vissa kommentarer.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har så svårt att säga nej till en viss person trots att hen ofta kräver lite för mycket av dig. Ni två har varit nära en gång i tiden men ni är inte alls lika nära nu och det gör att hen borde fundera innan hen begär att du alltid ska finnas där och ställa upp.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns ingett du kan säga eller göra som får din vän att acceptera ditt beslut. Hen tycker att du gör fel och hen är inte sen med att påpeka det. Under eftermiddagen möter du en person som inspirerar dig att tänka framåt.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en intressant och utvecklande onsdag där du lär dig en hel del. Det viktigaste den här dagen är att du är öppen och att du inte låter ditt omdöme styras av fördomar. Under dagen upptäcker du en ny begåvning hos dig själv och det gör dig extra glad.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har så svårt att hinna med allt som du planerat den här onsdagen. Mycket handlar om att du är lite väl optimistisk i din tidsbedömning. Om saker ska bli bra så måste du låta dem får ta tid. Kvällen handlar om att blicka framåt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns en härlig dynamik i ditt horoskop just nu. Du har så mycket på gång men trots det så stressar du inte. Du är väldigt systematisk, något som är ganska ovanligt för just Skytten. Det brukar vara mer att du börjar lite här och lite där istället för att ha en plan och hålla dig till den.

Stenbocken 22/12-19/1

Ibland är det enklare att bara acceptera att vissa saker är som de är och att det inte går att förändra. Stenbocken ogillar att lämna saker ogjord och gå vidare, men just idag har du inget val. Om du envisas med att fullfölja ett visst projekt så kan andra saker bli lidande på grund av det.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en intressant och utvecklande onsdag där du hinner mer ännu mer än du planerat. Kvällen fokuserar på familjen och på att planera en kommande resa. Det finns mycket att tänka på i tider som dessa, det är inte bara att packa en väska och åka.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir intressant och utvecklande. Du låter dig inspireras på många olika sätt. Främst handlar dagen om vänskap och om människor som du kan lite på. Du inser hur viktigt det är att ha pålitliga människor omkring sig.

Annons