Torsdag 13/5

13 maj, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en fin torsdag där du äntligen får göra något som har varit omöjligt under väldigt lång tid. Även om det fortfarande finns vissa restriktioner så känner du att livet återvänder mer och mer till det normala.

Oxen 20/4-20/5

Under torsdagen passar du på att sova ut så mycket du kan. Det har varit en väldigt intensiv vecka och du behöver verkligen få vila upp dig. Efter en härlig period fylld av både mysiga möten och överraskningar är du ganska mentalt uttömd. Idag vill du bara umgås med familjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är en person som gärna påpekar det uppenbara och idag lyckas du reta upp någon med dina smått överlägsna kommentarer. Ibland kan det vara sunt att hålla tyst även om det är frestande att påpeka det självklara. Kvällen blir intressant.

Kräftan 21/6-22/7

Du är en person som gärna vill umgås i folk och det är något du inte kunnat göra på samma sätt som tidigare på väldigt länge. Även om Kräftan gärna tänjer lite på gränserna i det här fallet så har du ändå tvingats avstå från vissa saker. Idag händer något som ger dig lite hopp.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du får vara försiktig med de kommentarer som du fäller. Ibland kan du vara så väldigt direkt att du kliver på en hel del ömma tår när du öppnar munnen. Finkänslighet har aldrig legat i din natur, men idag skulle det kunna vara på sin plats att öva på den förmågan.

Jungfru 23/8-22/9

Du är väldigt snäll mot en främling idag och din generositet kommer att belöna sig vid ett senare tillfälle Oavsett om du tror på Karma eller inte så är det lustigt hur goda gärningar har en tendens att löna sig och att ett egoistiskt beteende ofta biter en själv i svansen.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att vara ödmjuk och om att acceptera sitt öde. Du tycker ibland att det är svårt att inte kämpa emot fast du vet att det inte gör någon nytta. Idag får du öva dig på att säga ja fast du egentligen vill skrika och spjärna emot. Det handlar om att agera förnuftigt.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en rolig och annorlunda torsdag som till stor del fokuserar på att vara utomhus. Under dagen passar du på att testa dina gränser på olika sätt. Du gillar både fysiska och psykiska utmaningar. Här gäller det att våga och att inte tänka så mycket.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir annorlunda med givande. Du möter intressanta personer som berikar dig med sina erfarenheter och sitt sätt att se på världen. Du inser hur mycket mer du har att lära och hur roligt det är att få inspiration av andra.

Stenbocken 22/12-19/1

På torsdagen står du inför två val. Antingen så jobbar du den här dagen eller så gör du en liten utflykt. Det finns fördelar med båda valen, men om du vill ligga bra till inför nästa vecka kan det vara klokt att satsa på det förstnämnda. Kvällen handlar om en flirt.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en roliga och inspirerande torsdag där du träffar familj och släkt. En liten utflykt kan bjuda på en fika med en äldre person som du inte sett på väldigt länge. Det blir på många vis en riktigt bra dag och en ännu bättre kväll.

Fiskarna 19/2-20/3

Du lyssnar inte på de råd som du får och det kommer att ligga dig i fatet. För dig skulle det vara bra att slippa extra arbete och det gör du lättast om du tar till vara på andra personers erfarenheter inom det område som du kämpar med just nu. Kvällen handlar om romantik.

Annons