Fredag 14/5

14 maj, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir rolig och du träffa vänner. Du är ovanligt avslappnad och på gott humör den här dagen. Du slappnar av och lägger undan all oro för arbete och framtid. Det här är en dag då du helt fokuserar på nuet.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en inledningsvis ganska stressig fredag, men tiden går fort och du trivs bra med ett högt tempo. Den här dagen har du frihet att planera lite mer som du vill. Under dagen händer något som verkligen blir en rolig överraskning. Kvällen kretsar kring familjen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att fokusera på det du ska göra den här fredagen. Dina tankar tycks fladdra i alla möjlig riktningar men framförallt finns det en person som de ständigt återvänder till. Du kan inte sluta tänka på hen och har du ett stabilt förhållande kan det orsaka en del oro hos dig.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en härlig dynamik i ditt horoskop just nu. Planeterna står i en ovanligt gynnsam position och hjälper dig att fokusera framåt. Det blir en bra dag där du får mycket gjort och du känner en frihet i livet som du inte känt på mycket länge.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns olika anledningar att säga nej till en person eftersom hen medför så mycket negativ energi i ditt liv. Trots att du försöker hålla avstånd till hen så lyckas den här personen alltid nästla sig tillbaka in i ditt liv. Du har så svårt att avsluta relationer även om de är osunda för dig.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att samla på sig positiv energi och kanalisera den vid rätt tillfälle. Den här dagen kommer det uppstå en situation som kräver all ditt fokus och din vilja för att kunna styras upp på ett bra sätt. Kvällen blir ganska lugn och harmonisk.

Vågen 23/9-22/10

Du är orolig för vad en person ska säga till dig. Hen har en tendens att vara överdrivet kritisk och du brukar ta åt dig även om du egentligen bara borde borsta av dig hens kommentarer. Det här är en person som är mer plump än vad som är acceptabelt. Du borde snäsa ifrån nästa gång hen sårar dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Annons

Det blir en ganska trist inledning på fredagen där av olika skäl vissa aktiviteter ställs in. Det här är saker som du sett fram emot och därför blir du besviken. På grund av de här omständigheterna så får du mer frihet att planera lite som du vill och det kommer att vända fredagen till något riktigt bra.

Skytten 22/11-21/12

Under fredagen diskuterar du mycket med en nära person. Även om er relation har förbättrats den senaste tiden så är den inte där du skulle önska att den var. Det finns murar mellan er två som är nästan omöjliga att forcera. Det finns så mycket stolthet och sårade känslor och de läker långsamt.

Stenbocken 22/12-19/1

Att du är trött den här fredagen är en rejäl underdrift. De senaste dagarnas aktiviteter tar ut sin rätt. Av någon anledning så finns det personer omkring dig som är betydligt piggare och som inte accepterar att du säger nej till nya äventyr. Prova med kaffe och en positiv inställning så blir dagen bra.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Under fredagen pysslar du en hel del i hemmet. Det finns mycket som du vill få ordning på och det gäller att hålla ett högt tempo eftersom tiden är ganska knapp. Under dagen får du goda nyheter som rör den kommande sommaren.

Fiskarna 19/2-20/3

Du lägger upp ditt arbete på ett väldigt effektivt sätt den här fredagen. Oavsett om du är ledig eller jobbar så blir det en bra dag där du betar av en hel del måsten. Eftermiddagen ser mer avslappnad ut. Då kan du njuta av att vara lite mer fri i dina aktiviteter.

Annons