Lördag 15/5

15 maj, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under lördagen försöker du att hitta tillbaka till samma bekymmerslösa inställning som på fredagen men en del negativa tankar smyger sig på. Ditt största bekymmer just nu är du oroar dig för mycket överraskar som varken är säkra eller som du kan påverka. Försök att tänka lite mer positivt.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen blir en ganska rolig och intensiv dag där du kör i relativt högt tempo. Du känner att du gör framsteg med ett projekt i hemmet och det får dig att må bra. Under den här dagen diskuterar du även vissa detaljer med din familj. Det är saker som rör en resa, en flytt eller en annan förändring.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att tvingas säga nej till saker som du faktiskt skulle vilja göra. Det gör dig frustrerad att dygnet inte har mer än 24 timmar och att du måste sova vissa av de timmarna. Just nu är det så mycket som händer i ditt liv och du vill inte missa någonting.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Den här lördagen blir ganska lugn. Du fokuserar mycket på hemmet och familjen. För dig är det här en viktig paus i en ganska jobbig vardag. Du behöver få samla energi och hitta tillbaka till dig själv igen. Kvällen fokuserar på god mat och trevligt sällskap.

Lejonet 23/7-22/8

Just nu har du mer energi än du kan göra av med. Dina vänner blir matta av alla dina förslag på aktiviteter. Det här är en påverkan från Solen som oftast upplevs som positiv men då gäller det att hitta sätt att kanalisera all extra energi och göra något bra med den.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir aktiv och du får mycket gjort, särskilt på morgontimmarna. Jungfrun brukar vara ganska morgonpigg och det är din stund för dig själv. Det är då du planerar framtiden, avslutar projekt hemma och passar på att strukturera ditt liv.

Vågen 23/9-22/10

Under lördagen försöker du hinna med en massa olika saker och det kan lätt bli stressigt. Du glömmer bort att din lediga dag faktiskt borde vara lite ledig. Du behöver få varva ned och komma ikapp mentalt. För dig är det extra viktigt med balansen mellan arbete och vila.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen bjuder på en del överraskningar och det gör den här lördagen lite extra speciell. Det var länge sedan du blev överrumplad på ett positivt sätt. Passa på att bara följa med strömmen och njut av att själv slippa vara initiativtagande för en gångs skull.

Skytten 22/11-21/12

Du tjatar mycket på en släkting, men varken goda råd, förmaningar eller dolda hot biter på den här personen. Hen är fruktansvärt envis och nu har hen siktet inställt på något som du misstänker kommer att sluta i katastrof.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen blir en blandning mellan vila och aktivitet. Du mår som bäst när du har saker att göra utan att för den sakens skull känna dig stressad. Kvällen handlar om god mat, familjen och om framtidsdrömmar.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en lagom jobbig dag där du får upp farten rejält på morgonen. För en gångs skull har du massor av energi och du tar verkligen till vara på den här orken på rätt sätt. Under dagen får du dessutom möjligheten att välja mellan två intressanta aktiviteter.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att fokusera framåt. Det blir en bra dag där du gärna spendera tid med dina vänner. Har du en partner kan det blir en viss irritation. Hen känner att du ibland föredrar vännerna framför hen. Det verkar svårt att umgås alla på en gång. Det är olika personer som inte alltid kommer överens.

Annons