Söndag 16/5

16 maj, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Söndagen handlar om ett arbetsprojekt som måste avslutas. Det är en deadline som du helt enkelt inte kan ignorera och det gör att du känner en viss stress den här dagen. Du inser att du har en förmåga att skjuta upp saker till sista minuten och att det ställer till en del för dig.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen blir lika aktiv som lördagen. Det här är dagar då du inte har råd att bara slöa. Det finns en tidsbegränsning i det projekt som du startat upp och du känner att du inte vill stå med allt i sista minuten. Under dagen får du hjälp och värdefulla tips av en vän.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns olika sätt att säga nej på och du väljer det lite mer raka, men inte så finkänsliga sättet. Du ser inte vitsen med att gå som katten kring het gröt. Själv uppskattar du ärlighet även om den är brutal och därför förutsätter du att andra också gör det.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att vara med en person som för med sig positiv energi och ljus in i ditt liv. Hen har alltid haft en förmåga att få dig att känna dig hel och i tider som dessa är den egenskapen extra viktig. Du kan vara dig själv och du känner dig avslappnad när ni ses.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag ryter du ifrån och du blir själv förvånad över intensiteten i dit ilska. Du brukar ha ganska bra med tålamod när det gäller just den här personen, men idag finns det väldigt lite av den varan i ditt horoskop.

Jungfru 23/8-22/9

Du fokuserar på att vara effektiv på förmiddagen och kunna slappna av på eftermiddagen. Det finns en risk att du börjar känna dig lite hängig så försök att inte stressa för mycket. Lyssna på din kropp. Om den säger att du behöver vila så behöver du antagligen det.

Vågen 23/9-22/10

Du är på ett strålande gott humör den här söndagen. Det finns så mycket liv och energi i ditt horoskop just nu. Det var länge sedan som du mådde så här bra. Under dagen är du gärna utomhus så mycket som vädret tillåter.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir rolig men inte så effektiv. Du måste tillåta dig själv att vara onyttig ibland. Det är så enkelt att tänka att allt du gör ska resultera i något men ibland är det värdefullt att bara njuta av stunden utan att det tillför något till framtiden.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en intressant och lärande dag där du känner du äntligen börjar förstå vissa saker. Du brukar inte vara särskilt trög eller ha svårt att greppa nya saker men den senaste tiden så har du helt enkelt inte kunna ta till dig den information som du får på rätt sätt. Det känns skönt att det vänder nu.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att bli klar med vissa saker och du kan få en lätt panik över att det du presterar inte ligger i nivå med där du vill vara. Frågan är om du inte har lite för höga krav på dig själv. Andra personer tycker du gör bra ifrån dig så försök att vara nöjd själv.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en underhållande och rolig söndag som går fort. Du slänger en hel del saker och för en gångs skull så tycker du att det är skönt att kunna rensa ordentligt. Du brukar vilja spara saker för en annan dag, men ibland måste man få börja om från början utan en massa bagage.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att säga nej till en person som vill att du ska följa med på en aktivitet som du inte anser är passande av många olika anledningar. Även om du vet att hen blir ledsen så bör du vara sann mot dig själv. Stå på dig i det här fallet.

Annons