Tisdag 18/5

18 maj, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Idag råkar du säga något som kan uppfattas som en förolämpning. Det handlar om att du egentligen bara vill vara lite rolig, men att du tar din humor ett steg för långt. När den här typen av incidenter inträffar är det läge att be om ursäkt.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en intressant och berikande tisdag där du både är social och framåt. Du får mycket gjort och som grädde på moset så får du en fin komplimang av en chef. Eftermiddagen handlar om att ta hand om sig själv.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du oroar dig en del för ett personligt problem som du har. Du vet att du överreagerar, men det är svårt att inte göra det nu när Månen påverkar dig så starkt. Du blir mer känslig och har svårare att se objektivt på situationen.

Kräftan 21/6-22/7

Du dömer ut en person som du inte känner så väl och du får svidande kritik från en vän som känner er båda bra. Du brukar sällan vara så hård på att döma, men den senaste tiden har du allt oftare ratat personer redan efter ett par minuter. Du orkar inte lägga energi på att lära känna nya människor.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en intressant dag där du får möjligheten att visa dig från din bästa sida. Det finns en värme och en härlig dynamik hos dig just nu. Under eftermiddagen så testar du dina gränser när det gäller tålamod mot en kollega.

Jungfru 23/8-22/9

Du är ganska bestämd idag och det gör att du faktiskt lyckas att övertyga vissa personer om att du har rätt. Det är din auktoritet som skiner igenom och får människor att känna sig säker på att din val måste vara de bästa.

Vågen 23/9-22/10

Dagen blir väldigt lång men ganska intressant. Det har utvecklats en intrig på ditt arbete och du följer den med förtjusning på avstånd. Du brukar verkligen inte gilla den här typen av konflikter men i just det här fallet så finner du det ganska roande.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tror att du kan dupera en chef att tro att du är mer insatt än du är. Du har inte gjort din hemläxa ordentligt och det skäms du för. Du visste att din chef skulle kontrollera dina kunskaper idag men du hoppades på att ha lite flyt. Kvällen handlar om att engagera sig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en härlig och lite annorlunda tisdag där du får möjligheten att visa upp dina talanger. Det var länge sedan du kände dig så här beundrad så njut av känslan. Kvällen kretsar kring familjen och kring ett familjebeslut.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en del som du måste ta tag i den här tisdagen men om du bara lägger upp arbetet så som du brukar så blir det inga problem. Under dagen får du en komplimang som får dig att bli både glad och generad på samma gång. Kvällen handlar om vänskap.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är försiktig i dina uttalanden idag. Genom att inte säga saker högt undviker du konflikter. Du vet att dina åsikter kan vara rätt så kontroversiella så det är därför du håller en låg profil innan du tagit reda på vart omgivningen står i de här frågorna.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att tänka framåt. Du kan vara rätt så spontan och impulsiv vilket gör att du inte alltid har så stor framförhållning. Just nu tjänar du på att vara lite mer organiserad så plocka fram den sidan av dig själv.

Annons