Onsdag 19/5

19 maj, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen blir kanske inte så som du hoppats men om du bara försöker fokusera på det du ska göra så kommer det ändå att bli en hyfsat bra dag. Det är så mycket som är på gång både arbetsmässigt och privat att du inte riktigt är så fokuserad som du borde vara.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om utmaningar, om att våga något som du egentligen är lite rädd för och framförallt att umgås och ha trevligt med en vän som du träffar allt för sällan. Summerar du dagen så blir det en riktigt bra onsdag med en produktiv morgon och en social kväll.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du får som du vill men det kostar. Du har verkligen drivit igenom din vilja i det här fallet och det är något som din vän inte tänker förlåta i första taget. Räkna med en ganska lång period av kompensationer för det du gjort idag.

Kräftan 21/6-22/7

Du kan vara ganska blödig och det visar du prov på idag. Genom att nästan bli gråtfärdig när du ser eller hör något som är sentimentalt så visar du att du inte alls är så tuff som du periodvis ger sken av att vara. Det är en del av din charm att du är hård på ytan och mjuk inuti.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att välja rätt. När man står inför många val så som du gör idag så kan det bli svårt. Det finns flera rätt, men det är bara ett val som är det bästa för dig. Ta dig tid och väg in flera parametrar innan du fattar ditt beslut.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar på dig alldeles för mycket ansvar just nu och det gör att du nästan går in i en vägg. Du orkar varken tänka eller fatta beslut något som borde bli en varningssignal. A och O just nu är att lyssna på din kropp och att helt enkelt säga nej.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en intressant dag där du får mycket gjort utan att för den sakens skull stressa allt för mycket. Du har märkt att det handlar mer om hur du lägger upp arbetet än om du stressar eller inte. Effektivitet kan visa sig på många sätt.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns en spänning mellan dig och en kollega. Du har märkt av den ett tag men du har valt att ignorera den eftersom du inte vet hur du ska hantera situationen. För dig är den här typen av relationer jobbig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en rolig och ganska fartfylld dag då du lyckas få mycket gjort utan att egentligen anstränga dig. När du har kul kan du vara väldigt snabb. Under eftermiddagen väntar roliga nyheter som har med din ekonomi och dina sommarplaner att göra.

Stenbocken 22/12-19/1

Du vet att du har haft alldeles för mycket den senaste tiden men från och med idag så lugnar saker ned sig och du kan börja njuta lite mer av livet. Den här dagen handlar om en flirt, om vänskap och om att vilja imponera på någon.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns inget du kan säga för att trösta en vän som blivit sårad. Det bästa du kan ge i det här fallet är ditt tysta stöd och en axel att gråta mot. Ibland behövs det inte mer för att få någon att känna sig älskad. Kvällen kretsar kring något som har med familjen att göra.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är så väldigt glad över att träffa en vän idag. Du har nyheter som du vill dela med dig av men du har inte haft chansen eftersom ni träffas så sällan. Båda har haft mycket på gång i sitt liv den senaste tiden.

Annons