Torsdag 20/5

20 maj, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen har du ångest för något som du måste klara av, men du känner att du inte riktigt är där. Du den här oron kommer att lyfta under dagen och du inser att det inte är så illa som du trodde att det var. Ibland kan du vara lite väl pessimistisk.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen handlar om att reda ut en hel del små saker som du måste få bukt med innan en viss deadline går ut. Det här är saker som kanske inte är så roliga, men de är nödvändiga. Kvällen handlar om ett projekt i hemmet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en förmåga att upprätthålla en ganska dålig kommunikation med en person som står dig nära. Just nu har ni lite svårt att komma överens och du orkar helt enkelt inte med konfrontationer så därför så väljer du en här enkla lösningen på problemet.

Kräftan 21/6-22/7

Du är inne i en period då livet leker och det mesta går som en dans. Du älskar utmaningar just nu och du behöver få känna dig som en vinnare även om det bara rör sig om små segrar. Kvällen blir intressant men ganska sen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du vet att du har mycket du måste ta tag i hemmet, men du har inte ro att fokusera på de sakerna eftersom ett annat problem upptar det mesta av dina tankar. Det rör sig om ett relationsdilemma som du har svårt att lösa eftersom du inte är redo att ge det som din partner eller vän söker.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns en drift och en vilja att komma framåt i ditt tecken idag. Genom att fokusera på nuet och försöka glömma bort framtiden lyckas du få mer gjort än du planerat från början. Du älskar att känna dig så här effektiv.

Vågen 23/9-22/10

Ibland är du orolig att du inte ska lyckas med det projekt som du ger dig in på, men om du bara försöker lita på din egen förmåga så kommer det att gå bra. Det är när du börjar tvivla på dig själv som du sviker dig själv.

Skorpionen 23/10-21-11

Ett löfte blir inte infriat den här dagen och även om du nästan räknade med det så blir du besviken. Hoppet är det sista som lämnar en och nu har du få det bekräftat utom all tvivel att du bryr dig mer om den här personen än hen om dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Ibland är det bra att bara göra det som din chef säger åt dig att göra utan att ifrågasätta allt. Du har en förmåga att vilja ha alla fakta innan du går med på att göra som du blir tillsagd, men i det här faller varken behöver du eller ska du veta allt.

Stenbocken 22/12-19/1

Du tvivlar på dig själv och det genomsyrar morgonen. Under förmiddagen händer något som gör att du går från tvivlare till troende. Du inser vilken kapacitet du har när du anstränger dig och du inser också att ditt största hinder för att lyckas är du själv. Den här insikten kommer att förändra mycket.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag är du ovanligt effektiv och du trivs med känslan av att människor litar på ditt omdöme och ser upp till dig. Just nu har du eller är nära en position där du kan påverka en hel del och det trivs du med. Vattumannen kan vara en bra ledare och en ännu bättre chef.

Fiskarna 19/2-20/3

Du blir irriterad när det inte går som du tänkt dig. Du har så mycket du vill uppnå, men just idag så verkar det mesta gå emot dig. Du inser att alla små problem som du stöter på tar länge tid än du tänkt dig att lösa.

Annons