Fredag 21/5

21 maj, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen försöker du förhindra att en vän gör fel. Hen är alldeles för upptagen med att sikta på ett långsiktigt mål att hen helt glömmer bort att det är de nära sakerna som räknas. Du måste hjälpa din vän att prioritera rätt.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir bra och går fort. Du gillar stämningen på fredagarna och just den här dagen har du längtat lite extra efter. I helgen händer något kul som du ser fram emot. Kvällen handlar om att sortera och om att organisera något du tycker är kul om du har ork och tid till det.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en vilja att få ordning på vissa problem den här fredagen och du kastar dig in i problemlösning utan att funder, något som visar sig vara den bästa lösningen i det här fallet. Kvällen handlar om att vara försiktig och om att visa respekt mot andra.

Kräftan 21/6-22/7

Du njuter av den här fredagen. Det var länge sedan som du känner dig så full av liv och av energi. Det finns en härlig dynamik i ditt tecken. Du kan verkligen gå upp i nuet och bara vara vissa dagar. Kvällen handlar om en förälskelse.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag ser du en person och när du ser hen så inser du att du förlorat något värdefullt. Du vet att det är ditt eget fel att ni två glider isär, men du har haft så fullt upp i ditt liv att du inte riktigt orkat anstränga dig för att upprätthålla er kontakt. Idag inser du priset för din nonchalans.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att våga vara lite framåt även om det inte är så lätt i vissa sammanhang. Av naturen är Jungfrun en person som trivs bättre med att påverka i bakgrunden än att stå i rampljuset, men ibland är det bra att både synas och höras.

Vågen 23/9-22/10

Du fattar kloka beslut just nu, det gäller bara att du håller dig till dem. Du har massor av motivation i början, men sedan dalar det ju länge dagen går. Kvällen handlar om att vara social och ha kul. Det var länge sedan du slappnade av på det här viset.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är arg och besviken på dig själv. Det handlar om att du sviker dig själv när du inte är lojal mot din egen övertygelse. Ibland är det så mycket enklare att bara flyta med än att argumentera emot, särskilt när motpartnern är så stark i sin övertygelse.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att sätta mål, något som du inte är så överdrivet bra på. Du har ofta en vision av vad du vill uppnå, men när det kommer ned på detaljnivå brukar intresset svika. Idag måste du bystämma både kortsiktigt och långsiktigt hur du ska göra.

Stenbocken 22/12-19/1

Du blir irriterad på att vissa personer tycks ha allt gratis medan andra får kämpa för varje mål på vägen. Idag får du dock bekräftat att den som jobbar hårt faktiskt har en fördel mot de som bara flyter med på talang eller tur. Kvällen blir väldigt överraskande.

Vattumannen 20/1-18/2

Under den här fredagen vill du inte jobba så mycket. Det finns en del som du måste hinna med hemma och det gör dig lite frustrerad om du är tvungen att arbeta över, särskilt när det beror på att en kollega tabbat sig. Kvällen handklar om framtidsplaner.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har e del som du måste hinna med den här fredagen och det är viktigt att du behåller fokus på målet om du ska bli klar i tid. Du tenderar att sväva ut i annat och du har svårt att behålla koncentrationen en längre stund. Kvällen blir härlig.

Annons