Lördag 22/5

22 maj, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det har hänt en del i veckan så den här dagen tar du det lite lugnare för att smälta alla intryck som du fått. Det blir en bra dag med fokus på familj eller på nära vänner. Kvällen handlar om att återuppleva gamla minnen.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en skön lördag även om du har en del inplanerat. För dig handlar dagen till stor del om att mentalt pricka av en ganska lång lista över vad du vill hinna med. Kvällen blir intressant och du utbyter tankar och idéer med dina vänner.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du blir irriterad över att du måste tänka om beträffande dina planer. Det har varit så mycket den senaste tiden att du skulle behöva en dag som bara löpte på utan att något gick snett. Försök att se ironin och det som är roligt i allt som sker istället för att bli grinig.

Kräftan 21/6-22/7

Du är bättre på att prata än på att lyssna och det gör att om du inte ser upp så missar du viktig information som du är i behov av att ha i dag. Under dagen händer något som både gläder och förvånar dig på samma gång.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har en förmåga att reagera lite starkt på små motgångar just nu. Månen förstärker din dramatiska sida och få dig att se alla prövningar som nattsvarta. Som tur är så är det här en kort påverkan och snart är du ditt vanliga, soliga jag igen.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en bra lördag. Du är gärna utomhus i naturen eller om du har balkong eller trädgård. För dig är det en njutning att se nu när naturen växer så det knakar. Du får liv av våren och du mår som bäst när du kan suga i dig av all positiv energi i naturen.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en annorlunda men ganska intressant lördag. Du reflekterar över en del djupa frågor, och så länge du inte förväntar dig att hitta svaren direkt så kommer det att bli en bra dag. Det som kan vara till din nackdel är att du sällan har tålamod för filosofisk reflektion.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här dagen handlar om att fundera, tänka och analysera. Du har viktiga beslut att fatta och du känner att tiden för att bestämma dig början ta slut. Du har dragit länge på de här besluten eftersom du vill vara säker på att det blir rätt, men handen på hjärtat helt säker kan du aldrig bli.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är på lekfullt humör idag och det fullkomligen sprudlar om dig. Du har så mycket energi och livslust att det sprider sig som vågor i din omgivning. Ingen kan vara i din närhet utan att dra på smilbanden.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen handlar om familjen och om ett hemmaprojekt, men det handlar också om vänskap om att lära känna nya människor och om att ta för sig i situationer där du inte känner så många. Det blir en lyckad dag och en ännu bättre kväll. Du känner dig charmig och modig den här lördagen.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir som det blir. Du behöver inte stressa för att hinna med, utan du inser att du faktiskt ligger ganska bra till om du bara tittar till helheten. Kvällen handlar om att bli bortskämd av människor som du tycker om.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns få saker som du tycker är så trevligt som att umgås med dina vänner, särskilt när du känner att du har den tiden. Idag har du inte så mycket inplanerat så då passar det bra att ta en paus i vardagen och bara ha trevligt med människor som står dig nära.

Annons